Skip to content

Heineken Gastro Pub

I Heineken Gastro Pub finder du et godt udvalg af drikkevarer, lækre kolde anretninger og en sprød snack til den lette sult. Der er noget for alle i Gastro Pub – lige fra rosé og caesar salad til veninderne til chilinødder og en kold pint til herrerturen. I lufthavnens Gastro Pub oplever du den unikke blanding af det hyggelige barmiljø samtidigt med, at du kan få en madoplevelse med kvalitet i fokus. Derudover er der et stort udvalg af fadøl og vine.

De stille og rolige omgivelser er med til at skabe en afslappet atmosfære, hvilket kan være med til at skabe rammen for en dejlig pause inden turen går videre. Desuden kan du lade din telefon eller tablet op, da der findes stikkontakter og opladningsmuligheder ved alle borde.

Noget godt til ganen i ægte Gastro Pub-stil

I Heineken Gastro Pub kan du også nyde det store udvalg af drikkevarer. Her finder du alt lige fra sodavand til lækre fadøl. Øllene er nøje udvalgt, hvor især det ekstra kolde Heineken fadølsanlæg er et must-try, da den ikke findes mange andre steder i verden, og der er bare noget særligt i at få serveret en fadøl ved frysetemperatur. Derudover finder du også et bredt udvalg af rød-, hvid- og rosévine samt champagner fra diverse steder i verden. Den gode vinoplevelse er i fokus i Gastro Pub, hvorfor der også er et bredt udvalg af økologiske vine, der efterhånden er kommet godt ind på markedet.

Det dygtige personale står altid klar til at hjælpe med det mindste, også hvis det er at pege dig i den rigtige retning af en god vin, der passer til din klassiske rejemad.  

Menu:
Menukort - Drikkevarer

Heineken Gastro Pub er åben mandag-søndag fra klokken 12-18.

Kontakt til Gastro Pub kan gøres på:

Telefon: 96 32 67 79

Email: food@aal.dk

Vigtig information vedr. COVID-19:

Se gældende rejsevejledninger      –      Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i alle lufthavne i EU      –      Rejser du til/fra København eller Bornholm, er der ikke krav om test og isolation      –      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com