Skip to content

KROATISKE FERIEDRØMME

Den kroatiske kyststrækning i Dalmatien må siges at være opskriften på at få opfyldt dine største feriedrømme – lige meget om du er til sol, strand og varme eller fantastiske kultur- og naturoplevelser.  

Kroatiske Dalmatien byder på masser af andre skønne ferieområder, der ligger lige ud til det smukke og krystalklare Adriaterhav. Nyd de flotte grusstrande i den tidligere fiskerlandsby Baska Voda, tag en svømmetur i det klare vand eller en slentretur hen ad en af ​​Kroatiens længste strande i Tucepi, lad dig charmere af den palmeklædte promenade i Makarska, slap af i populære Podstrana eller oplev billedskønne Rogoznica.

Dalmatien gemmer på mange oplevelsesmuligheder. Besøg eksempelvis Krka Nationalpark, der er et af Kroatiens smukkeste naturområder. I nationalparken kan du fra små gangbroer opleve utallige brusende vandfald og søer med krystalklart vand, der sammen med den frodige grønne natur præger det smukke landskab.

Find rejse til Split/Dalmatien

Praktisk information

Find flyafgange til Split/Dalmatien her:

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Hvis du ikke rejser med et rejseselskab til Dalmatien, hvor transporten som regel er klaret på forhånd, så er bus den mest populære og bedste måde at komme rundt på. Det er relativt billigt og busnetværket er imponerende i hele Kroatien. Det er også nemt at leje en bil, hvis du ønsker at spare lidt på transporttiden rundt.

Rejs til Split/Dalmatien

Nilles Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer