DEN IDYLLISKE SKILDPADDEØ

Oplev Caretta Caretta og de skønneste hvide sandstrande.

Zakynthos er den sydligste af de ioniske øer vest for det græske fastland. Øen har et behageligt klima, hvide sandstrande med lunt badevand og dramatiske, smukke klippekyster.

Venezianerne, der var herrer på den smukke ø til 1797, kaldte den blomsten i det østlige Middelhav på grund af den mangfoldige flora.

Mange af de gamle venezianske patricierhuse i Zakynthos by blev ødelagt af et jordskælv i 1953, men de fleste er genopbygget i den gamle stil og i baglandet ligger små, idylliske landsbyer uberørt af turismen. Der er bådture til øens blå grotter og til fastlandet.

Befolkningen på Zakynthos har altid været græsk, men gennem årene har øen været under både romersk, byzantinsk, veneziansk, fransk, russisk, tyrkisk og engelsk herredømme, inden den endelig i 1864 igen blev græsk. Det er en meget lille ø, lidt større end Mors.

Zakynthos kaldes også skildpaddeøen, fordi de meget sjældne havskildpadder Caretta Caretta i årtusinder har ynglet på den hvide sandstrand nær Zakynthos by. Hvis du er heldig får du måske øje på en.

For at beskytte skildpadderne afspærres deres strande i yngletiden.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Zakynthos
SunCharter
02.06.202022.09.2020
M T O T F L S
Sommer

Blå grotter og et strandet skibsvrag

Nyd naturens vidundere i de blå grotter. Den lange kyststrækning mellem øens to spidser, Spinari mod nord og Keri mod syd, har en lang smuk kyststrækning med klipper, der igennem årerne er blevet nedbrudt af vandet og har dannet de smukkeste blå grotter.

Tag også børnene med til Navagio strand. Her finder du Smugglers Wreck, der gik på grund og sank i 1980. Skibet er i dag et særdeles populært turistmål, da det nu ligger halvt dækket af sand på stranden.

Rejs til dejlige og frodige Zakynthos med hvide sandstrande og et skønt klima, og oplev ægte middelhavs idyl og kæmpeskildpadder 

 

 

Hvide sandstrande

De lange lavvandede hvide sandstrande på Zakynthos byder på afslapning i skønne omgivelser.

Søger du action i stedet, kan du more dig med vandsportsaktiviteter ved stranden i byen, Laganas. Byen er også kendt som en sand forlystelsesmetropol for mange unge turister. Her er Scubadykning blandt andet en spændende oplevelse.

Rejs til dejlige og frodige Zakynthos med hvide sandstrande og et skønt klima, og oplev ægte middelhavs idyl og kæmpeskildpadder.

LEJ BIL TIL FERIEN
Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Få de bedste og bedste tilbud på en lejebil lige her.

Find lejebil


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS