Mad og drikke i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn tilbyder vi mad til enhver situation, hvad end det skal være en hurtig bid mad, et måltid til flyturen, det helt store måltid i hyggelige omgivelser eller lidt til den søde tand. Samtidig er der et stort udvalg af øl, vin og ikke-alkoholiske drikke. Ydermere har vi fokus på at kunne tilbyde noget for enhver smag, hvor især vores råvare er nøje udvalgt.

Vi lytter til vores gæster og ændrer derfor vores menukort kontinuerligt for at kunne skabe nye og inspirerende madoplevelser for alle. Efter sikkerhedskontrollen finder du lufthavnens madområder, Deli samt Heineken Gastro Pub, som begge er bygget op omkring unikke koncepter. Deli er bygget op om to-go-princippet, hvor der er færdiglavede salater, sandwich og snacks, som du kan nyde i terminalen eller tage med videre. Ved Gate 4 finder du Heineken Gastro Pub, der serverer et godt udvalg af varme retter, lige fra burgere til en grillet panini. I ægte gastro pub-stil er der også et bredt udvalg af fadøl samt vine.

Du kan læse om mulighederne for mad og drikke i sidemenuen til venstre, hvor du også finder information om lufthavnens lounge og pølsevognen.

 

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - DELI​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Gastro Pub​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Pølsevogn

       Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Loungen


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS