Skip to content

Cargo Center - Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn har i de senere år investeret i specialudstyr til ekspedition af større flyfragtforsendelser. Det inkluderer:

  • Highloadere
  • Transportbånd, m.v.

Vi kan imødekomme myndighedernes skrappeste krav til gennemlysning af cargoforsendelser.

Udvidelse af luftfragt-aktiviteterne falder godt i tråd med anbefalingerne i Transportredegørelsen fra Region Nordjylland. Her anbefales det, at luftfragtområdet får større opmærksomhed, fordi det er af vital betydning for det nordjyske erhvervsliv, at man kan sende luftfragt til og fra landsdelen.

Du kan sende dine pakker med Jetpak

Cargo Center - åbningstid

Man-fre:  

kl. 07.30-15.30

Tlf: 98 17 48 61 eller 40 42 49 59
E-mail:

cargo@aal.dk 

Jetpak Direct

Har du en hasteforsendelse, hvor hvert minut tæller til modtageren står med pakken, er Jetpak Direct din løsning. Som Nordens hurtigste leverandør af tidskritiske ekspresforsendelser, kan vi levere til hele Norden og Europa på:

  • Indenrigs 1-4 timer
  • Norden 2-8 timer
  • Europa 4-18 timer

Vores tilstedeværelse i 140 lufthavne i Norden, og direkte budbiler til og fra lufthavnene, er din største fordel, når tiden er knap.

  • Vi har 140 nordiske servicecentre. Det giver den bedst mulige infrastruktur.
  • Vi har 700 budbiler og udbyder derfor det bedste lokale kendskab.
  • Vi har 2.500 flyafgange i døgnet for at kunne udbyde højeste frekvens og bedste dækning.

Jet Garanti:
 Alle Jetpak Direct forsendelser til Norden er automatisk omfattet af vores leveringsgaranti, som træder i kraft efter en times forsinkelse. Jet Garanti er din garanti for, at forsendelsen kommer frem til din modtager til aftalt tid - ellers får du pengene tilbage!

www.jetpak.dk

Se serviceydelser - Telefon: +45 36 32 11 00

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.