SPANIENS EKSKLUSIVE TURISTOMRÅDE

Varmen, solen og de store sandstrande på Málaga-områdets 161 km lange kystlinje lokker de danske ferierejsende.

I Malaga og i de mange turistområder langs den smukke kyst Costa del Sol finder du alt fra eksklusive turistområder med hoteller tæt på stranden til mere uberørte naturstrande.

Med 40 golfklubber og 300 solskindsdage om året er området et paradis for golfspillere og solhungrende danskere i alle aldre. Du finder desuden et væld af andre aktivitets- og underholdningstilbud, fra ridning til hanggliding – og selvfølgelig også ren afslapning på wellnesshoteller og mere budgetvenlige varianter.

Malaga er en storby med over en halv million indbyggere og et nyt museum for byens store søn Pablo Picasso – fyldt med Picasso-familiens private samlinger af mesterens værker. Er du kunstinteresseret er Malaga et spændende bekendtskab. Du finder endnu mere kunst på Pablo Ruiz Foundation i kunstnerens barndomshjem.

Som storby i Sydspanien er Malaga en ideel destination for hele familien, da den perfekte feriekombination med strand, shopping og kulturoplevelser er garanteret. En af de helt store oplevelser, der skaber de bedste familieminder, er vandrerturen omkring fæstningen Alcazaba, der ikke kun giver ømme ben, men også en fantastisk udsigt over havet og byen. Efter sådan en tur er det meget passende med et glas iskold sangria og lækker tapas på en af de skønne restauranter i centrum.

Links:

%bannertext%

Sydspanien er skøn hele året rundt og her på siden
har vi samlet tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i Malaga. 
Book din rejse fra Aalborg Lufthavn!

Flyv direkte til Malaga

Planlæg rejse
Rejs til Malaga
Great Dane Airlines
05.07.202006.09.2020
M T O T F L S
Sommer
Great Dane Airlines
19.08.202024.03.2021
M T O T F L S
Hele året
Norwegian
01.10.202023.10.2020
M T O T F L S
Vinter
Norwegian
27.10.202027.03.2021
M T O T F L S
Vinter
Sun Tours
 
M T O T F L S
Hele året
Bravo Tours
 
M T O T F L S
Hele året
VERDN
 
M T O T F L S
Hele året

På rundtur i Andalusien

Malaga egner sig godt som udgangspunkt for et spændende roadtrip i Andalusiens smukke landskab. Der er altid gode tilbud på billeje, som ikke er så dyrt i Spanien. Bag byen og det blå Middelhav lokker de grønne bjerge og Andalusiens hvide landsbyer, spændende storbyer som Sevilla og Granada med visit ved Alhambra, bjergbyen Ronda med områdets største tyrefægterarena og den britiske Gibraltar-klippe.

Ved den lille by Nerja, som ligger en lille times kørsel fra Malaga, finder du de store drypstenshuler, La cuevas de Nerja, der er et velbesøgt turistmål. Grotterne her er nogle af de største og flotteste drypstenshuler i verden, som har en historie, der går mere end 25.000 år tilbage - men de blev opdaget i 1959 af fem drenge.

Malaga egner sig godt som udgangspunkt for et spændende roadtrip i Andalusiens smukke landskab

Hvad skal du opleve i Malaga?

For mange er Sydspanske Malaga lig med afslapning,
strandture og shopping under den varme sol, men
Costa del Sol har flere ferieoplevelser i vente for
dig, der har interesse i historie, kultur og kunst. 

Derudover byder området omkring Malaga også 
på fantastiske naturoplevelser. Du har sikkert selv en
to-do-liste klar til ferien, men måske kan nedenstående
give yderligere inspiration?

Det aktuelle vejr i Malaga

%weatherwidget:malaga%
Kilde forecast7.com

%pointofinterest%

Alcazaba

Fæstningsværket, Alcazaba, står tydeligt i centrum af Malaga by med udsigt over byen og havet, og det må siges at vise den perfekte kombination mellem historie og skønhed. Det er en turistattraktion for hele familien, der sætter pris på kulturoplevelser, natur og en aktiv ferie. Der skal nemlig godt gang i benene for at komme hele vejen rundt og op mod slottet, Gibralfaro, men den betagende udsigt viser sig mere og mere for hvert skridt, så det er hele vandreturen værd. 

Calle Alcazabilla, 2, 
29012 Málaga, Spanien

Læs mere om Alcazaba

 

 

%pointofinterest%

Caminito del Rey de Ardales

Oppe i bjergene, en lille time fra Malaga, finder du Caminito del Rey de Ardales, der er en turistattraktion for jer, som ikke er bange for sved på panden og bestemt ikke lider af højdeskræk. Historisk blev El Caminito bygget for at kunne transportere arbejdere og bygningsmaterialer hen over El Chorro-kløften. Det har indtil for få år siden været betegnet som en af verdens farligste klatre- og vandrestier. I dag besøges stedet af op mod 1.100 turister om dagen, der søger et unikt adrenalinkick på ferien.

29550 Ardales 
Málaga, Spanien

Læs om El Caminito del Rey 

 

 

%pointofinterest%

Museo Picasso Málaga

Den 25. oktober 1881 blev Pablo Picasso født i Malaga, og det var derfor vigtigt for ham, at hans værker var til stede i hjembyen, i form af et museum. Det skete dog først i 2003, hvor Museo Picasso Málaga officielt åbnede dørerne for Picassos mange kunstværker, der for mange ændrede forståelsen af moderne kunst. Museet er et must-see for dig, der sætter pris på udfoldelserne af en af verdens mest berømte kunstnere. 

Palacio de Buenavista 8
29015 Málaga, Spain

Læs mere om Museo Picasso Málaga

%pointofinterest%

Mercado Central de Atarazanas

Mercado Central de Atarazanas ligger på det sted, hvor Nasrid-skibsværfterne stod indtil 1400-tallet, og som efter byens kristne erobring blev brugt til opbevaring og som arsenal, militærhospital og kaserner. Den historiske facade blev bibeholdt i oprettelsen af et madmarked, som åbnede sine døre for offentligheden i 1879. Bygningen blev senere renoveret mellem 2008 og 2010 for at genoprette dets oprindelige design. Det er en stor oplevelse at gå en tur i markedet, der blomstrer af lokale produkter.

Paseo Antonio Machado, 12
29061 Málaga

Læs om Mercado Central de Atarazanas

%pointofinterest%

Cuevas de Nerja

Lej en bil i Malaga og kør en lille time, til du kommer til den hyggelige by, Nerja. Foruden en skøn strand og en charmende spansk by, finder du de store og imponerende drypstenshuler, Las Cuevas de Nerja, der er et velbesøgt turistmål. Grotterne går 25.000 år tilbage og blev først opdaget i 1959, og de betegnes i dag som nogle af største og mest imponerende drypstenshuler i verden.

Playa de Maro, Nerja
Málaga, Spanien

Læs om Cuevas de Nerja

Du kan flyve direkte til 
Malaga fra Aalborg Lufthavn

%price%

 

Perfekt til børnefamilien

Tag uden tøven børnene med til Malaga – charmen og atmosfæren gør indtryk på selv den aller mindste. I Spanien er kulturen anderledes end herhjemme. Det er på ingen måde unormalt, at børn sidder med på restauranten til langt ud på aftenen. Flere seværdigheder byder børnene velkommen med gode oplevelser – blandt andet arrangerer Picasso museet workshops, hvor børnene kan lave deres helt egen kunst. Cirka 10 kilometer fra Malaga ligger badebyen Torremolinos. Her finder man en krokodillepark, hvor børn og voksne kan få guidede ture og holde en lille baby-krokodille, hvis modet er til det.

Hvis du er til en dejlig sydspansk atmosfære, så er Malaga ideel, og byder også på det bedste fra historiske seværdigheder og kulinariske oplevelser til en smuk natur.

%pointofinterest%

Sydspanske ferieoplevelser

Malaga og hele Costa del Sol er meget mere end sol, strand og golfbaner. Få her et par rejsetips til, hvad du skal opleve på ferien til Andalusien.

Læs artikel

 

%pointofinterest%

Malaga og Solkysten har alt

Om du er til storby, hvide badestrande eller golfbaner i verdensklasse, så har Malaga og Solkysten det.

Læs artikel

%pointofinterest%

Spaniens førende golfmekka

Med godt og vel 70 golfbaner fra Malaga til Gibraltar er Costa del Sol en af Europas mest velbesøgte golfdestinationer.

Læs artikel

 

Det får du for pengene

Inden du sætter kursen mod Malaga, er
det en god idé at tjekke valutakursen 
_____________________________________

I dag er 1 Euro
%exchangerate:EUR% danske kroner værd

Kilde European Central Bank

 

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS