Skip to content

Ladestandere til elbiler

Hos Aalborg Lufthavn har du mulighed for at lade din elbil op, mens du er ude at rejse. Alt i alt er der plads til 24 el-biler på samme tid, så bilen kan være klar til køreturen, når du vender hjem igen.

Der er tre tilgængelige ladestandere fra E.ON på parkeringsplads P3, hvor hver af dem har to udtag, så hele seks biler kan være tilsluttet ad gangen. Ladestanderne er kompatible med moderne elbiler baseret på internationale standarder for opladning.

Med E.ONs ladepunkter kan du oplade din elbil med  3 faset ladning (11kW) med Type 2 udtag (Mennekes). Der kan dog forekomme en forskel alt afhængigt af, hvad bilen er indstillet til at kunne modtage. For at kunne lade din elbil op kræver det, at du har et abonnement hos E.ON. 

Der er forskel på elbilers kapacitet i forhold til deres batterier, hvorfor ladningstiden kan variere fra model til model. E.ON henviser til, at en fuld opladning kan opnås inden for 4-6 timer, med mindre det er en Tesla.

Læs mere om E.ON her
Læs mere on E.ONs abonnementspriser her

El-ladestationer i Direct Parking-området

I Direct Parking-området forefindes fire styk Tesla ladestationer. Disse kan findes til højre efter indgangen til det store Direct Parking-område (ikke ved lufthavnshotellet), som du kommer til ved at tage 2. afkørsel i rundkørslen. Ved siden af findes en række ladestationer fra Clever.

Læs om Tesla Destination Charging

Oversigtskort

Se stort oversigtskort

Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com