Skip to content

Vores DNA

I Aalborg Lufthavn lægger vi stor vægt på, at alle ansatte brænder for at servicere vores kunder på et højt internationalt niveau med høj grad af personlig service som et særligt kendetegn. Vi arbejder hele tiden på at sikre os, at kunderne får et positivt indtryk, når de besøger og benytter Aalborg Lufthavn. Det gør vi med udgangspunkt i vores 4 værdier:

  • Løsningsorienteret
  • Energisk
  • Holistisk
  • Ekspansiv

Uanset hvilken afdeling du arbejder i, har du kontakt med kunder hver dag. Det kan være pr. telefon eller face to face, og det kan være direkte eller indirekte. Hvad enten det drejer sig om passagerer, samarbejdspartnere eller flyselskabernes personale, så er de alle vores kunder. Vi forventer, at du som medarbejder modtager kunderne med imødekommenhed, hjælpsomhed, et smil og en hilsen, og at du i enhver situation optræder professionelt og løsningsorienteret.

Vi forventer, at du vil bidrage til et positivt arbejdsklima ved at sprede godt humør og god stemning i egen afdeling, og at du ligeledes vil medvirke til at fremme samarbejdet med de øvrige afdelinger i lufthavnen.   

Vi værdsætter initiativrige og motiverede medarbejdere, der udviser engagement ved at komme med konstruktive forslag til eventuelle ændringer og forbedringer.

Aalborg Lufthavn – en international Lufthavn

I 2018 rejste over 1.6 mio. passagerer igennem Aalborg Lufthavn, og det tal viser den rivende udvikling lufthavnen befinder sig i. Det skyldes lufthavnens ca. 350 kompetente og engagerede medarbejdere, der er med til at levere en service helt i top. Dertil kommer vores knap 6000 gratis parkeringspladser og en terminalbygning, der rummer faciliteter, der er med til at skabe optimale betingelser for vores samarbejdspartnere. Sammen kan vi skabe resultater, og derfor kan Aalborg Lufthavn hvert år åbne dørene for nye spændende destinationer og forbindelser. 

Aalborg Lufthavn er et a.m.b.a. selskab, hvor Aalborg, Jammerbugt, Frederikshavn, Brønderslev, Rebild og Vesthimmerland kommune udgør den fælles ejerstruktur.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.