Skip to content

Spisesteder i Aalborg Lufthavn

OBS: Grundet situationen med COVID-19, er det for nuværende vores Deli og lounge, der har åbent. Heineken Gastro Pub og pølsevognen er foreløbig lukket.

I Aalborg Lufthavn tilbyder vi mad til enhver situation, hvad end det skal være en hurtig bid mad, et måltid til flyturen, det helt store måltid i hyggelige omgivelser eller lidt til den søde tand. Samtidig er der et stort udvalg af øl, vin og ikke-alkoholiske drikke. Ydermere har vi fokus på at kunne tilbyde noget for enhver smag, hvor især vores råvare er nøje udvalgt.

Vi lytter til vores gæster og ændrer derfor vores menukort kontinuerligt for at kunne skabe nye og inspirerende madoplevelser for alle. Efter sikkerhedskontrollen finder du lufthavnens madområde, Deli, som er bygget op omkring unikke koncepter. Deli er bygget op om to-go-princippet, hvor der er færdiglavede salater, sandwich og snacks, som du kan nyde i terminalen eller tage med videre. 

Du kan læse om mulighederne for mad og drikke i sidemenuen til venstre, hvor du også finder information om lufthavnens lounge.

 

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - DELI​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Gastro Pub​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Pølsevogn

       Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Loungen

 

 

Find spisestederne i lufthavnen

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.