Skip to content

Spisesteder i Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn tilbyder vi mad til enhver situation, hvad end det skal være en hurtig bid mad, et måltid til flyturen, det helt store måltid i hyggelige omgivelser eller lidt til den søde tand. Samtidig er der et stort udvalg af øl, vin og ikke-alkoholiske drikke. Ydermere har vi fokus på at kunne tilbyde noget for enhver smag, hvor især vores råvare er nøje udvalgt.

Vi lytter til vores gæster og ændrer derfor vores menukort kontinuerligt for at kunne skabe nye og inspirerende madoplevelser for alle. Efter sikkerhedskontrollen finder du lufthavnens madområde, Deli, som er bygget op omkring unikke koncepter. Deli er bygget op om to-go-princippet, hvor der er færdiglavede salater, sandwich og snacks, som du kan nyde i terminalen eller tage med videre. 

Fortsætter du gennem vores DutyFree-område finde du vores Gastro Pub lige ved siden af gate 4. Her kan du i hyggelige og rolige omgivelser nyde et glas vin, et stykke smørrebrød eller en hurtig snack til din kolde fadøl.

Du kan læse om mulighederne for mad og drikke i sidemenuen til venstre, hvor du også finder information om lufthavnens lounge.

 

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - DELI​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Gastro Pub​

      Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Pølsevogn

       Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter - Loungen

 

 

Find spisestederne i lufthavnen

Vigtig information vedr. COVID-19:

Se gældende rejsevejledninger      –      Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i alle lufthavne i EU      –      Rejser du til/fra København eller Bornholm, er der ikke krav om test og isolation      –      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com