Skip to content

EN MODERNE OG KULTUREL STORBY

Den danske hovedstad ligger kun 40 min. væk med fly. Dermed har nordjyderne faktisk ikke længere til en kold fadøl i Nyhavn end en sjællænder bosat i Køge.

København er en fantastisk og moderne storby, som hele tiden udvikler sig i mange spændende retninger. Byen er internationalt anerkendt for sine initiativer inden for arkitektur og byudvikling - specielt for sit bidrag til at fremelske en unik cykelkultur. Det er netop på cyklen, at byen skal nydes, fordi man nemt kommer rundt til de mange attraktioner, spisesteder og parker.

Storbyen har meget at byde på for både danske og internationale turister, hvor det kulturelle aspekt er en klasse for sig. En indkøbstur på Strøget, en rockkoncert i Vega eller bare en hyggelig weekend, hvor Tivoli, Nyhavn og Den Lille Havfrue er oplagte muligheder for kulturelle aktiviteter.

København er hyggelig året rundt. Her er et enormt udbud af cafeer, restauranter, musiksteder, teatre og historiske bygningsværker. Det er ikke til at få et bord på Noma med én dags varsel, men til gengæld bugner byen af værdige alternativer, der serverer lækkerier til alle aldre. Hvis du gerne vil på en Michelin-restaurant, så er der rig mulighed for dette, da hele 13 af slagsen er at finde i hovedstaden.

Links:

 

 

 

 

 

 

Planlæg rejse
Rejs til København
Norwegian
 
M T O T F L S
Hele året
Scandinavian Airlines
M T O T F L S
Hele året
DAT
M T O T F L S
Sommer
Billigste rejser til København
AAL 09:4550 min.CPH 10:35
CPH 10:0050 min.AAL 10:50
502,-

Se flere

Oplevelser for alle aldre

Byens mest populære forlystelsesparker må nok være Tivoli og Bakken, hvor både børn og voksne med barnlige sjæle kan prøve alverdens forlystelser dagen land. Tivoli, der er kendt for sine fantastiske udstillinger op til højtiderne, byder også på fantastiske madoplevelser, underholdende teater og koncerter samt rolige naturområder, hvor familien kan nyde den lille oase i midten af storbyens larm.

Med en placering midt i den grønne natur af Dyrehaven, finder du Bakken, hvor de vilde forlystelser bryder med de ellers rolige omgivelser. Her kan du både hygge med klassisk dansk mad, matador-udstillinger og arenalinfremkaldende forlystelser. Omkring forlystelsesparken bevæger havens dyreliv sig rundt, som du kan opleve med en gåtur rundt i de grønne arealer eller i hestevogn. Det er også muligt at leje en hest og ride igennem parkens skønne naturområder.

Den skønne natur kan også opleves i centrum af byen, hvor de mange fantastiske parker fungerer som en oase i byens øvrige larm. Her nyder byboerne solens varme stråler i de rolige omgivelser med en bog eller i socialt samvær med familie og venner. Af parkerne kan der blandt andet nævnes Kongens Have, Botanisk Have og Frederiksberg have, hvor der er rig mulighed for at slå et tæppe ud til en picnic eller bare nye noget frisk luft ved en gåtur gennem parkernes arealer.

 

 

Københavns mangfoldighed

Hovedstaden har med årene vokset sig til en stor kulturel metropol, en moderne storby, hvor kulturer mødes og skaber innovative rammer for kreativitetens udfoldelse. Blandt andet er Torvehallerne og Papirøen eksempler på, hvordan kreative sjæle kan skabe nuancerede og livlige oplevelser for besøgende. Også de ydre områder af centrum som Vesterbro og Nørrebro er helt fyldt med nye tiltag for at øge aktiviteten og kreativteten i byrummet. Her samles forskellige madkulturer for at mætte madglade byboeres maver med kulinariske oplevelser.

Kødbyen, på Vesterbro, er efterhånden et af de mere hippe steder at mødes til en hurtig, men smagfuld middag, hvor også Papirøen kan være med i kapløbet. Med over 30 madboder og madtrucks er der rig mulighed for at nyde madretter fra hele verden. Foruden smagsoplevelser findes også mange af de mere orientalske og moderne tøjbutikker også på Nørrebro, hvor en tur ned igennem Nørrebrogade kan fylde dig med inspiration til dit næste tøjkøb.

For københavnerne betyder kulturen også utroligt meget, hvilket også afspejler sig i de mange forskellige museer, arkitektoniske værker og designoplevelser, som er at finde i hele hovedstadsområdet. Den Blå Planet er et af de nyeste værker, hvor Danmarks Akvarie har flytte deres store samling af farvestrålende fisk og havdyr ud i nye omgivelser. Her kan du komme tæt på dyrene og deres livsvilkår i en imponerende underverden i selskab med akvariets erfarne guides.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.