Direkte til Hurghada med Atlantis Rejser

16. marts 2018

Atlantis Rejser flyver i sommeren 2018 direkte til den populære destination Hurghada ved Rødehavet, hvor der er garanti for sol og høje temperaturer.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn udvider shopping-område

15. marts 2018

Mere end hver 5. rejsende til og fra Aalborg Lufthavn handler dutyfree. Nu udvider lufthavnen shopping-området med 50 kvadratmeter med nye butikker og koncepter.

Læs nyheden

Sol, ski- og storbyferie gav februar-rekord

1. marts 2018

Februar 2018 blev den største februar i Aalborg Lufthavns historie. Det er den fortsat massive vækst i udenrigstrafikken, der sikrer månedsrekorden og en samlet fremgang på 7,6 procent i februar 2018 i forhold til februar 2017.

Læs nyheden

Direkte til Hurghada med Bravo Tours

13. februar 2018

Rejsebureauet Bravo Tours er på banen med endnu en charternyhed fra Aalborg Lufthavn - nemlig egyptiske Hurghada, der fra vinteren 2018/19 giver solgaranti til danskerne.

Læs nyheden

Fremgangen fortsætter ind i januar

1. februar 2018

Januar 2018 var den største januar i Aalborg Lufthavns historie. Årets første måned var præget af en fortsat massiv fremgang i udenrigstrafikken, opstart af det største skiprogram nogensinde og et væld af gode rejsenyheder til sommerprogrammet.

Læs nyheden

Læs Jyllands-Posten gratis i Aalborg Lufthavn

31. januar 2018

Et nyt samarbejde mellem Jyllands-Posten og Aalborg Lufthavn giver de rejsende adgang til Jyllands-Posten, når de befinder sig i lufthavnen – både den fysiske avis og e-avisen via Aalborg Lufthavns gratis Wi-Fi.

Læs nyheden

Direkte til Bornholm hele sommeren

26. januar 2018

Den direkte rute fra Aalborg til Bornholm er tilbage i 2018 med et fuldt sommerprogram. DAT flyver til solskinsøen to gange om ugen hele sommeren fra maj til oktober samt i påsken og op til Store Bededag.

Læs nyheden

Århus Charter udvider igen fra Aalborg Lufthavn

19. januar 2018

Århus Charter melder nu igen om endnu en nyhed fra Aalborg Lufthavn. Der er tale om det meget efterspurgte græske rejsemål Lesbos, hvor der bliver fem direkte afgange om søndagen i juli 2018. Dette sker efter, at de for blot en måned siden kom med nyheden om, at de udvider med de klassiske og eftertragtede rejsemål Kreta, Rhodos og Side i Tyrkiet.

Læs nyheden

Nyt græsk feriemål fra Aalborg Lufthavn

15. januar 2018

Rejs med SunCharter til det helt nye feriemål, Agia Paraskevi, på det græske fastland - direkte fra Aalborg Lufthavn i sommeren 2018.

Læs nyheden

Flere ugentlige afgange til Malaga og Mallorca

10. januar 2018

Norwegian øger antallet af afgange på to af flyselskabets mest populære sommerruter for danskerne. Fra 25. marts 2018 kommer der ekstra afgange til Malaga og Mallorca fra Aalborg Lufthavn.

Læs nyheden