Skip to content

Aalborg Lufthavn i samarbejde med 1stMediaBank International

Aalborg Lufthavn indleder et samarbejde med 1stmediaBank International med henblik på udvikling at et egentlig Airport Magazine – Aalborg AirMag. Formålet med magasinet er, at passagererne let og bekvemt kan finde relevant og inspirerende viden om de mange rejsemuligheder direkte ud af Aalborg Lufthavn.

- Vi ønsker at imødekomme behovet for information om rejser ud af Aalborg, og et magasin som er til rådighed i lufthavnen, mens man venter på sit fly, er en god service overfor vores mange passagerer, siger marketing og kommunikationschef i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.

Den første udgave forventes at ligge klar i Aalborg Lufthavn den 1. juli 2010.

- Det er altid spændende med nye kundemagasiner. Men Aalborg AirMag er ekstra spændende, i det magasinet bliver skabt af to virksomheder, der deler interessen for høj kvalitet og design. Aalborg Lufthavn er en ekstremt professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til at arbejde sammen med. Vi glæder os til at give de rejsende i Aalborg en læseoplevelse de ønsker at tage med sig, siger Kristian Klarskov, CEO, 1stMediaBank International.


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.