Skip to content

Aalborg Lufthavn i samarbejde med 1stMediaBank International

Aalborg Lufthavn indleder et samarbejde med 1stmediaBank International med henblik på udvikling at et egentlig Airport Magazine – Aalborg AirMag. Formålet med magasinet er, at passagererne let og bekvemt kan finde relevant og inspirerende viden om de mange rejsemuligheder direkte ud af Aalborg Lufthavn.

- Vi ønsker at imødekomme behovet for information om rejser ud af Aalborg, og et magasin som er til rådighed i lufthavnen, mens man venter på sit fly, er en god service overfor vores mange passagerer, siger marketing og kommunikationschef i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.

Den første udgave forventes at ligge klar i Aalborg Lufthavn den 1. juli 2010.

- Det er altid spændende med nye kundemagasiner. Men Aalborg AirMag er ekstra spændende, i det magasinet bliver skabt af to virksomheder, der deler interessen for høj kvalitet og design. Aalborg Lufthavn er en ekstremt professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til at arbejde sammen med. Vi glæder os til at give de rejsende i Aalborg en læseoplevelse de ønsker at tage med sig, siger Kristian Klarskov, CEO, 1stMediaBank International.


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard

OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.