Aalborg Lufthavn i samarbejde med 1stMediaBank International

Aalborg Lufthavn indleder et samarbejde med 1stmediaBank International med henblik på udvikling at et egentlig Airport Magazine – Aalborg AirMag. Formålet med magasinet er, at passagererne let og bekvemt kan finde relevant og inspirerende viden om de mange rejsemuligheder direkte ud af Aalborg Lufthavn.

- Vi ønsker at imødekomme behovet for information om rejser ud af Aalborg, og et magasin som er til rådighed i lufthavnen, mens man venter på sit fly, er en god service overfor vores mange passagerer, siger marketing og kommunikationschef i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.

Den første udgave forventes at ligge klar i Aalborg Lufthavn den 1. juli 2010.

- Det er altid spændende med nye kundemagasiner. Men Aalborg AirMag er ekstra spændende, i det magasinet bliver skabt af to virksomheder, der deler interessen for høj kvalitet og design. Aalborg Lufthavn er en ekstremt professionel samarbejdspartner, som vi ser frem til at arbejde sammen med. Vi glæder os til at give de rejsende i Aalborg en læseoplevelse de ønsker at tage med sig, siger Kristian Klarskov, CEO, 1stMediaBank International.


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard

OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS