Skip to content

Fortsat fremgang i Aalborg Lufthavn

Til trods for en måned med aflyste fly til Egypten ses en mindre fremgang i Aalborg Lufthavn. 

Oven på en måned, som blandt andet var kendetegnet af demonstrationerne i Egypten og endnu en omgang sne, fremviser Aalborg Lufthavn en fremgang på 3,2 procent i forhold til februar sidste år, som til sammenligning var en rigtig god måned. 

I februar 2011 rejste 98.828 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn mod 95.810 passagerer i samme måned sidste år. Det vil sige en fremgang på 3,2 procent.

Chartertrafikken er steget med 10,2 procent. Således rejste 6784 passagerer på charterferie fra Aalborg Lufthavn i februar 2011 mod 6158 passagerer i samme måned sidste år.
 
Selvom vi har oplevet aflyste fly til Hurghada i Egypten, ser vi en fremgang i chartertrafikken på godt 10 procent, og det glæder vi os over, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Udenrigstrafikken har haft en lille tilbagegang. Således rejste 9934 passagerer direkte til udlandet fra Aalborg Lufthavn i februar 2011. Her er der tale om en tilbagegang på 7,1 procent.

Indenrigstrafikken har trods vinterferie for de fleste i uge 8 haft en fremgang på 4 procent. Således rejste 82.110 til og fra København i februar 2011. Dette er en fremgang på 4 procent i forhold til samme måned sidste år.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.