Star Tour sætter ekstra fly ind til Egypten

Nordjyderne har travlt med at sikre sig sol til vinter.

Danskerne, og i særdeleshed nordjyderne, har lige nu travlt med at sikre sig en uge eller to i sikker sol og varme til vinter. Salget af vinterrejser har de seneste to uger ligget mellem 20 og 30 % over de samme uger sidste år, og Star Tour indsætter nu ekstrafly til Egypten i perioden februar – april pga. af den enorme efterspørgsel.

Halvdelen af alle vinterens rejser er solgt nu, mens syv ud af ti rejser over julen er væk.

- Folk siger det selv, når de henvender sig til os – at det er de seneste to kolde og våde somre i Danmark der, for manges vedkommende, får dem til at købe en rejse til en dosis sikker sol midt i vinterperioden. Salget går langt hurtigere end normalt, og på den måde skæpper de dårlige somre godt i vores kasse, siger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

- Vi har de sidste mange måneder oplevet kraftig vækst i chartertrafikken ud af Aalborg Lufthavn. Det er derfor meget glædeligt, at Star Tour nu imødekommer efterspørgslen på en af de allermest populære destinationer, fortæller direktør for Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.

Sådan ser en top 4 for vinterrejser fra Aalborg Lufthavn ud:

Top 4 over mest populære vinterrejsemål med afgang fra Aalborg
1: Gran Canaria
2: Tenerife
3: Hurghada
4: Phuket


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS