Star Tour sætter ekstra fly ind til Egypten

Nordjyderne har travlt med at sikre sig sol til vinter.

Danskerne, og i særdeleshed nordjyderne, har lige nu travlt med at sikre sig en uge eller to i sikker sol og varme til vinter. Salget af vinterrejser har de seneste to uger ligget mellem 20 og 30 % over de samme uger sidste år, og Star Tour indsætter nu ekstrafly til Egypten i perioden februar – april pga. af den enorme efterspørgsel.

Halvdelen af alle vinterens rejser er solgt nu, mens syv ud af ti rejser over julen er væk.

- Folk siger det selv, når de henvender sig til os – at det er de seneste to kolde og våde somre i Danmark der, for manges vedkommende, får dem til at købe en rejse til en dosis sikker sol midt i vinterperioden. Salget går langt hurtigere end normalt, og på den måde skæpper de dårlige somre godt i vores kasse, siger salgsdirektør i Star Tour, Stig Elling.

- Vi har de sidste mange måneder oplevet kraftig vækst i chartertrafikken ud af Aalborg Lufthavn. Det er derfor meget glædeligt, at Star Tour nu imødekommer efterspørgslen på en af de allermest populære destinationer, fortæller direktør for Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.

Sådan ser en top 4 for vinterrejser fra Aalborg Lufthavn ud:

Top 4 over mest populære vinterrejsemål med afgang fra Aalborg
1: Gran Canaria
2: Tenerife
3: Hurghada
4: Phuket


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS