Tre ugentlige ruter fra Aalborg til Færøerne

Første gode nyhed til sommerprogrammet 2013 er i hus. Atlantic Airways med ekstra ugentlig afgang fra sommer 2013 og en længere periode.

Der er så henrivende skønt på Færøerne, med den fantastiske natur på de bakkede klippeøer, og det skal mange flere opleve i 2013, når Atlantic Airways til sommer tager hul på deres hid til største trafikprogram fra Aalborg. Og det vækker naturligvis stor, stor glæde i lufthavnen, hvor der er store forventninger til ruten.  

- Det er rigtig positivt, og vi er selvsagt glade for, Atlantic Airways her går efter at udnytte noget af det potentiale, der er fra Aalborg Lufthavn. Atlantic Airways er en god partner gennem mange år, og det er super godt, de satser endnu mere på Aalborg, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Husk at bestille rejsen hjem til jul. Du kan som noget nyt rejse til Færøerne d. 19. december 2012 og hjem igen d. 2. januar 2013

Første fly i 2013 letter 21. Juni og fortsætter hen over sommeren til 23. August

Der er fly fra Torshavn 15.00 lokal tid og fra Aalborg kl. 18.40 mandag, onsdag og fredag.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS