Skip to content

Tre ugentlige ruter fra Aalborg til Færøerne

Første gode nyhed til sommerprogrammet 2013 er i hus. Atlantic Airways med ekstra ugentlig afgang fra sommer 2013 og en længere periode.

Der er så henrivende skønt på Færøerne, med den fantastiske natur på de bakkede klippeøer, og det skal mange flere opleve i 2013, når Atlantic Airways til sommer tager hul på deres hid til største trafikprogram fra Aalborg. Og det vækker naturligvis stor, stor glæde i lufthavnen, hvor der er store forventninger til ruten.  

- Det er rigtig positivt, og vi er selvsagt glade for, Atlantic Airways her går efter at udnytte noget af det potentiale, der er fra Aalborg Lufthavn. Atlantic Airways er en god partner gennem mange år, og det er super godt, de satser endnu mere på Aalborg, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Husk at bestille rejsen hjem til jul. Du kan som noget nyt rejse til Færøerne d. 19. december 2012 og hjem igen d. 2. januar 2013

Første fly i 2013 letter 21. Juni og fortsætter hen over sommeren til 23. August

Der er fly fra Torshavn 15.00 lokal tid og fra Aalborg kl. 18.40 mandag, onsdag og fredag.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.