Star Tour og Spies melder i dag ud, at de indstiller alle rejser til Egypten resten af 2013. 

De danskere, der ellers havde vinterferien sikret, kan i de nærmeste dage forvente at blive kontaktet af deres rejsebureau. I en pressemeddelelse udsendt i dag beklager direktør ved Star Tour, Stig Elling, situationen: 

”Egypten er et elsket feriemål for danskerne, og det er helt uundværligt på charterkortet i længden. Derfor håber og ønsker vi, også for Egypten selv, at de kommende måneder vil bringe klarhed, ro og fred igen, så vi kan åbne for rejser til januar som planlagt. Det kræver selvfølgelig også en ændret rejsevejledning fra Udenrigs Ministeriet.” 

De uheldige danskere kan forvente at få deres penge tilbage eller i stedet vælge at feriere på et af rejseoperatørernes andre populære rejsemål. Der er på foranstaltning af den ulyksalige situation i Egypten sat ekstra ressourcer ind på særligt de Canariske Øer. 

For Aalborg lufthavn betyder det, at det ikke længere er muligt at flyve til Hurghada med Spies og Star Tour frem til januar. Falk Lauritsen opererer fortsat denne rute, mens Sun Tours og Bravo Tours også fortsat opretholder deres afgange til Sharm el-Sheikh med afgang torsdag. Udviklingen følges og opdateres løbende her på siden. Vi følger udviklingen i sagen og opdaterer løbende her på siden.

Læs mere 


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS