Arbejdsmiljøet var på dagsordenen ved personalemødet i Security. Læs om resultaterne fra mødet.

16. maj 2013

Vi har på et personalemøde i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn i dag den 16. maj, haft en god og konstruktiv dialog om det psykiske arbejdsmiljø. Konklusionen af dette møde er, at ingen i dag kan genkende den fremstilling der i den seneste tid har været i medierne af det psykiske arbejdsmiljø i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn og samtlige medarbejdere er tydeligt berørte af den negative omtale.

- De sidste dages debat i medierne om, at Aalborg Lufthavns ledelse ikke har gjort noget for arbejdsmiljøet er ikke korrekt, siger Benny Dittmer Arbejds- miljørepræsentant og medlem af 3F. 

Lone Kristensen tillidsrepræsentant i Aalborg Lufthavn, siger - Vi har en god arbejdsplads og de ting, der måtte være, tages der nu konkret handling på, og det er jeg tilfreds med. 

- Jeg er tilfreds med resultatet fra dagens møde, og de kommentarer vi har modtaget i dag fra medarbejderne og den indstilling alle har til at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø – også fremover, siger direktør Søren Svendsen. 

 

For yderligere information kontakt: 

Salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard + 45 2711 6633 

Fotos til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af Aalborg Lufthavn findes under Presse på www.aal.dk.

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn. 

Aalborg Lufthavn a.m.b.a ejes i dag af de seks storkommuner: Aalborg, Jammerbugt, Rebild, Brønderslev, Frederikshavn og Vesthimmerland.&nb

 

 


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS