Arbejdsmiljøet var på dagsordenen ved personalemødet i Security. Læs om resultaterne fra mødet.

16. maj 2013

Vi har på et personalemøde i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn i dag den 16. maj, haft en god og konstruktiv dialog om det psykiske arbejdsmiljø. Konklusionen af dette møde er, at ingen i dag kan genkende den fremstilling der i den seneste tid har været i medierne af det psykiske arbejdsmiljø i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn og samtlige medarbejdere er tydeligt berørte af den negative omtale.

- De sidste dages debat i medierne om, at Aalborg Lufthavns ledelse ikke har gjort noget for arbejdsmiljøet er ikke korrekt, siger Benny Dittmer Arbejds- miljørepræsentant og medlem af 3F. 

Lone Kristensen tillidsrepræsentant i Aalborg Lufthavn, siger - Vi har en god arbejdsplads og de ting, der måtte være, tages der nu konkret handling på, og det er jeg tilfreds med. 

- Jeg er tilfreds med resultatet fra dagens møde, og de kommentarer vi har modtaget i dag fra medarbejderne og den indstilling alle har til at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø – også fremover, siger direktør Søren Svendsen. 

 

For yderligere information kontakt: 

Salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard + 45 2711 6633 

Fotos til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af Aalborg Lufthavn findes under Presse på www.aal.dk.

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn. 

Aalborg Lufthavn a.m.b.a ejes i dag af de seks storkommuner: Aalborg, Jammerbugt, Rebild, Brønderslev, Frederikshavn og Vesthimmerland.&nb

 

 


/ Skrevet af: Rikke Mølgaard

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS