Sidst i marts bliver der afholdt atom-topmøde i Haag, og grundet dette strammer Amsterdams Lufthavn, Schiphol, sikkerheden fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts

Hvis du rejser til eller via Amsterdam i løbet af de næste 14 dage, skal du ikke blive overrasket, hvis du skal igennem et ekstra sikkerhedstjek eller en paskontrol.

Fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts indfører Amsterdam Schiphol ekstra grænsekontrol. Indførelsen sker grundet det internationale atom-topmøde, der skal afholdes i hovedstaden Haag den 24. og 25. marts. 

Samtidig vil sikkerhedskontrollen øges og enkelte ind -og udgange vil blive spærret af.

Hvis du har spørgsmål til din rejse kan du kontakte dit flyselskab for mere information.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS