Sidst i marts bliver der afholdt atom-topmøde i Haag, og grundet dette strammer Amsterdams Lufthavn, Schiphol, sikkerheden fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts

Hvis du rejser til eller via Amsterdam i løbet af de næste 14 dage, skal du ikke blive overrasket, hvis du skal igennem et ekstra sikkerhedstjek eller en paskontrol.

Fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts indfører Amsterdam Schiphol ekstra grænsekontrol. Indførelsen sker grundet det internationale atom-topmøde, der skal afholdes i hovedstaden Haag den 24. og 25. marts. 

Samtidig vil sikkerhedskontrollen øges og enkelte ind -og udgange vil blive spærret af.

Hvis du har spørgsmål til din rejse kan du kontakte dit flyselskab for mere information.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS