Skip to content

Sidst i marts bliver der afholdt atom-topmøde i Haag, og grundet dette strammer Amsterdams Lufthavn, Schiphol, sikkerheden fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts

Hvis du rejser til eller via Amsterdam i løbet af de næste 14 dage, skal du ikke blive overrasket, hvis du skal igennem et ekstra sikkerhedstjek eller en paskontrol.

Fra i morgen, fredag, og indtil den 28. marts indfører Amsterdam Schiphol ekstra grænsekontrol. Indførelsen sker grundet det internationale atom-topmøde, der skal afholdes i hovedstaden Haag den 24. og 25. marts. 

Samtidig vil sikkerhedskontrollen øges og enkelte ind -og udgange vil blive spærret af.

Hvis du har spørgsmål til din rejse kan du kontakte dit flyselskab for mere information.


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.