Den 18. april 2015 lancerer det lettiske luftfartsselskab, airBaltic, en ny direkte flyrute mellem Riga og Aalborg Lufthavn. Dette åbner op for en ny storby samt videre forbindelse gennem airBaltics rutenetværk.

Luftfartsselskabet, airBaltic, opretter en ny direkte rute mellem Aalborg Lufthavn og storbyen, Riga, hvor man for første gang den 19. april ville kunne tage turen direkte fra Aalborg til Riga. Dette skaber også muligheder for nemt at komme videre ud til andre rejsemål i Baltikum, Europa, Skandinavien, CIS lande og Mellemøsten gennem airBaltics rutenetværk.

Foruden at være Letlands hovedstad, er Riga en pulserende storby med en baltisk autenticitet, der sammen med en charmerende bymidte, skaber rammerne for et spændende city break. 

airBaltic vil flyve fra Riga til Aalborg én gang om ugen om lørdagen og fra Aalborg til Riga om søndagen. Passagerer vil gå om bord i Boeing 737-300 flyet for at få en flyvetur på 1 time og 40 minutter. Prisen for en enkelt billet vil være ned til DKK 515.

Riga – Aalborg: afgang om lørdagen fra den 18. april 2015

Aalborg – Riga: afgang om søndagen fra den 19. april 2015

Man kan komme til 60 destinationer fra luftfartsselskabets base i Riga, Letland. En fuld oversigt over alle airBaltic rejsemål findes på flyselskabets hjemmeside www.airBaltic.com


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS