Ferierejsende vil i fremtiden fylde endnu mere i passagersammensætningen i Aalborg Lufthavn idet charterområdet fortsat oplever massiv fremgang. Udenrigstrafikken viste også flot vækst i februar, hvorimod en negativ tendens på Indenrigsområdet påvirker månedsresultatet i nedadgående retning.

I en måned, hvor Aalborg Lufthavn sammen med KLM, airBaltic og det nye Aalborg Airport Hotel mødtes med tusindvis af glade ferierejsende på Danmarks største rejsemesse i Herning, viste chartertrafikken gode tendenser i februar. Det understreger den positive udvikling, som man i lufthavnen oplever på ferieområdet.

- Tak til de rigtig mange, der besøgte os på feriemessen i Herning. Vi glæder os over fortsat vækst for charterselskaberne. Vi forventer os fortsat rigtig meget af netop dét forretningsområde de kommende år, siger lufthavnsdirektør, Søren Svendsen.

Februars trafik

Februar var en god måned for chartertrafikken, som viste en stigning på 8,1%. 12.740 feriegæster rejste fra Aalborg Lufthavn i februar 2015 mod 11.783 passagerer i februar 2014.

Udenrigstrafikken viste en stigning på 2,6% i forhold til februar 2014. 23.040 passagerer fløj direkte til udlandet, til sammenligning var tallet 22.453 året før. 
Indenrigstrafikken viser et fald. Her rejste 61.131 passagerer i februar 2015 mod 65.549 i februar 2013, svarende til -6,7%

I februar 2015 rejste i alt 96.911 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn. Det er et fald på 2,9% i forhold til februar sidste år, den gang rejste 99.785 passagerer i gennem terminalen.


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS