Airnavia, et nyetableret selskab, åbner flyvninger fra Aalborg Lufthavn med start fredag den 13. november 2015. Selskabet udbyder rejser til ni destinationer, hvoraf en ny rute til London er på programmet. 

I dag blev et nyt selskab, Airnavia, præsenteret i Aalborg Lufthavn. Selskabets kommende ruter flyves af SAS og Danish Air Transport. Pressemødet blev afholdt af Airnavias direktør, Lars Christian Linde, og Operation Manager, Mathias Madsen. 

- Airnavias vision er at kunne tilbyde nordjyderne et lavprisselskab med ruter til rejsemål rundt om i Europa. Allerede på fredag indleder vi vores salg af billetter til blandt andet London, Gran Canaria og Tenerife, udtaler Lars Christian Linde, direktør i Airnavia. 

Nye muligheder

Selskabet sælger billetter til kendte rejsemål som Alanya, Gran Canaria, Golden Sands, Korfu, Tenerife, Rhodos, Malta og Kreta, der flyves af SAS. Derudover etablerer de en ny rute fra Aalborg Lufthavn til Stansted nord for London i 2016, der vil blive fløjet af Danish Air Transport. Med fire afgange om ugen mandag, onsdag, fredag og søndag, er der rig mulighed for rejsende fra Aalborg Lufthavn at opnå forbindelse til London. 

På sigt er det selskabets hensigt at åbne endnu flere afgange om ugen. Til at starte med sætter de 80.000 pladser til salg i 2016. 


OBS: Vedr. rejser til udlandet henviser vi til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk. 
 


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS