Nye tider i lufttrafikken for Lufthansa for at imødekomme efterspørgsel

Fra vinterhalvåret foretager Lufthansa ændringer i deres afgangs- og ankomsttider, hvilket skal være med til at forbedre trafikken til og fra Frankfurt. Med afgange fra Aalborg Lufthavn kl. 06.30 og kl. 12.45 vil passagerer opleve et øget potentiale for at opnå forbindelse til en af Frankfurt Lufthavns mange oversøiske rejser. Derved skabes der bedre forbindelser for Aalborg Lufthavns kunder, som har en tilslutning til Nordamerika fra Frankfurt.

Ud- og hjemrejse samme dag

Forbedringerne gør det ligeledes lettere for de passagerer, der ønsker at foretage ud- og hjemrejse på samme dag, blandt andet i tilfælde af forretningsmøder. Afgangene fra Frankfurt Lufthavn til Aalborg Lufthavn vil fremover være kl. 10.30 og kl. 21.35, hvilket også giver plads til, at passagerer med mellemlanding i Frankfurt og endelig destination i Aalborg kan opnå tilslutning til afgangene. 

Lufthansa har været glade for den udvikling, de har oplevet på ruten, hvorfor de ønsker at forbedre tidstabellen for at efterkomme den stigende efterspørgsel.  

Tidstabel

Aalborg Lufthavn – Frankfurt Lufthavn

- Afgang: kl. 06:30 - Ankomst: 08:10

- Afgang: kl. 12:45 - Ankomst: 14:25

Frankfurt Lufthavn – Aalborg Lufthavn

- Afgang: kl. 10:30 - Ankomst: 12:10

- Afgang: kl. 21:35 - Ankomst: 23:15


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS