Skip to content

Norwegian åbner direkte rute til Gran Canaria

Norwegian åbner i november en direkte rute til Gran Canaria fra Aalborg Lufthavn​

Fra november kan du flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til den populære kanariske ø, Gran Canaria. Norwegian starter den direkte rute lørdag den 4. november 2017, hvorefter der er afgang hver lørdag frem til den 24. marts 2018, hvor sommersæsonen starter.

- Der er rigtig mange danskere, der rejser til Gran Canaria i vintersæsonen, og flere og flere booker flybillet og hotelværelse hver for sig. En direkte rute til Gran Canaria vil give de rejsende flere muligheder, når de skal vælge feriemål for vinteren, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen. 

Priserne til Gran Canaria starter ved 699,- one way.

Flere ruter i løbet af året

Udover ruten til Gran Canaria har Norwegian direkte ruter til Malaga, Alicante, Mallorca, London og København fra Aalborg Lufthavn.

Grundet stor efterspørgsel øgede Norwegian fra sidste efterår antallet af ugentlige afgange til Malaga og ligeledes blev Alicante til en helårsrute.

Find flybilletter til Gran Canaria her


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.