Norwegian åbner direkte rute til Gran Canaria

Norwegian åbner i november en direkte rute til Gran Canaria fra Aalborg Lufthavn​

Fra november kan du flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til den populære kanariske ø, Gran Canaria. Norwegian starter den direkte rute lørdag den 4. november 2017, hvorefter der er afgang hver lørdag frem til den 24. marts 2018, hvor sommersæsonen starter.

- Der er rigtig mange danskere, der rejser til Gran Canaria i vintersæsonen, og flere og flere booker flybillet og hotelværelse hver for sig. En direkte rute til Gran Canaria vil give de rejsende flere muligheder, når de skal vælge feriemål for vinteren, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen. 

Priserne til Gran Canaria starter ved 699,- one way.

Flere ruter i løbet af året

Udover ruten til Gran Canaria har Norwegian direkte ruter til Malaga, Alicante, Mallorca, London og København fra Aalborg Lufthavn.

Grundet stor efterspørgsel øgede Norwegian fra sidste efterår antallet af ugentlige afgange til Malaga og ligeledes blev Alicante til en helårsrute.

Find flybilletter til Gran Canaria her


OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS