Norwegian åbner direkte rute til Gran Canaria

Norwegian åbner i november en direkte rute til Gran Canaria fra Aalborg Lufthavn​

Fra november kan du flyve direkte fra Aalborg Lufthavn til den populære kanariske ø, Gran Canaria. Norwegian starter den direkte rute lørdag den 4. november 2017, hvorefter der er afgang hver lørdag frem til den 24. marts 2018, hvor sommersæsonen starter.

- Der er rigtig mange danskere, der rejser til Gran Canaria i vintersæsonen, og flere og flere booker flybillet og hotelværelse hver for sig. En direkte rute til Gran Canaria vil give de rejsende flere muligheder, når de skal vælge feriemål for vinteren, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen. 

Priserne til Gran Canaria starter ved 699,- one way.

Flere ruter i løbet af året

Udover ruten til Gran Canaria har Norwegian direkte ruter til Malaga, Alicante, Mallorca, London og København fra Aalborg Lufthavn.

Grundet stor efterspørgsel øgede Norwegian fra sidste efterår antallet af ugentlige afgange til Malaga og ligeledes blev Alicante til en helårsrute.

Find flybilletter til Gran Canaria her


OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS