Skip to content

Læs Jyllands-Posten gratis i Aalborg Lufthavn

Et nyt samarbejde mellem Jyllands-Posten og Aalborg Lufthavn giver de rejsende adgang til Jyllands-Posten, når de befinder sig i lufthavnen – både den fysiske avis og e-avisen via Aalborg Lufthavns gratis Wi-Fi. 

I Aalborg Lufthavn vil passagerne fra den 1. februar kunne læse Jyllands-Posten, når de skal ud at rejse. Derudover har de rejsende via lufthavnens Wi-Fi, der for få måneder siden blev fornyet, adgang til Jyllands-Postens e-avis. Dette sker efter et nyt samarbejde mellem Aalborg Lufthavn og Jyllands-Posten, der skal sikre de rejsende på farten let og hurtig adgang til både nationale og internationale nyheder.

- At kunne tilbyde vores passagerer let adgang til verdens nyheder, ser vi som et led i at styrke Aalborg Lufthavn i et internationalt perspektiv. Derudover er Jyllands-Postens e-avis tilgængelig på alle devices, hvorfor alle passagerer, på lige fod, kan tilgå servicen. Vi har altid fokus på optimering af vores services, og med det nye tiltag styrker vi vores brand yderligere, siger salgs- og marketingdirektør, Rikke Mølgaard.

Den fysiske avis vil være placeret ved security og i ankomsthallerne, og den gratis adgang til Jyllands-Postens e-avis vil være tilgængelig, når du er koblet på Aalborg Lufthavns Wi-Fi – på både computer, tablet og mobil.

Er du koblet på AALfree kan du læse mere om adgang til Jyllands-Posten.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com