Skip to content

Direkte til Hurghada med Atlantis Rejser

Atlantis Rejser flyver i sommeren 2018 direkte til den populære destination Hurghada ved Rødehavet, hvor der er garanti for sol og høje temperaturer hele året.

På kun fem timer kan jyderne nu komme direkte til Hurghada i sommerferien fra Aalborg Lufthavn, hvor sol, sommer og masser af oplevelser ligger og venter. Hurghada har gennem flere årtier været en storhitter på danskernes liste over feriefavoritter, især fordi man i området får rigtig meget kvalitet for pengene, når det gælder hotellerne. I de senere år, er der også blevet bygget en del store luksusresorts direkte ud til Rødehavet i de nye områder som Sahl Hasheesh og Soma Bay syd for Hurghada.

”Vi har gennem længere tid haft en del forespørgsler på direkte fly fra Aalborg i sommerperioden, så vi er mægtig glade for i år at kunne imødekomme de gæster, der gerne vil flyve fra Aalborg Lufthavn”, fortæller Pernille Ammitzbøll, kommunikationschef hos Atlantis Rejser.

En ferie til Hurghada byder på sand afslapning i paradisiske omgivelser, men bliver driverlivet på liggestolen i solen ved vandet for kedeligt, kan man altid tage på udflugt i ørkenen eller sejle en tur ud til paradisøen Mahmya, hvor du kan snorkle fra strandkanten og nyde udsigten over det turkisblå hav under en parasol af palmeblade.

Det første direkte fly fra Atlantis Rejser letter fra Aalborg Lufthavn d. 25. juni 2018 og flyver fast hver uge mellem Aalborg og den populære badeby Hurghada til og med d. 20. august 2018. 

Priserne for fly og hotel starter fra 2.499 kroner pr. person og kan allerede nu bestilles på Atlantis Rejsers hjemmeside.


Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i Aalborg Lufthavn og alle andre lufthavne i EU                      –                      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com