Skip to content

Aalborg Lufthavn – Danmarks bedste lufthavn – skal have ny direktør

Søren Svendsen har tilbragt et helt arbejdsliv i lufthavnen, hvor de seneste 12 år har været som direktør. Perioden har været præget af en meget tilfredsstillende udvikling med fremgang over hele linjen. Men livet skal også bestå af andet end ’arbejdslivet’ – Søren Svendsen er fyldt 68 år og har længe været nysgerrig og ivrig efter at komme i gang med næste fase af netop hans eget liv.

Formand for Aalborg Lufthavns bestyrelse, Borgmester Thomas Kastrup-Larsen, Aalborg:

 - Når Søren Svendsen om nogle måneder forlader Aalborg Lufthavn er det et meget succesfuldt arbejdsliv, der afsluttes. Men det er også en person, der har været hoveddrivkraften i at skabe Danmarks Bedste Lufthavn. Bestyrelsen i lufthavnen har altid sat meget stor pris på den tillid og åbenhed, som vi er blevet mødt med fra Søren Svendsens side. Bestyrelsen accepterer, at det nu er tiden, hvor en afløser skal findes til, sammen med bestyrelse og medarbejdere, at sikre fortsat fremgang for lufthavnen. Søren Svendsen forbliver selvfølgelig i sin stilling indtil hans afløser er valgt, slutter Borgmester Thomas Kastrup-Larsen. 

Direktør for Aalborg Lufthavn, Søren Svendsen: - Jeg synes, med mine 68 år, at tiden nu er inde til at blive afløst. Jeg føler mig privilegeret ved at have haft muligheden for at stå i spidsen for et fantastisk dedikeret hold. Sammen har vi udviklet Aalborg Lufthavn til det den er i dag. Godt nok står det hele lige nu i Coronaens tegn, men det bliver godt igen! Med nye friske kræfter for bordenden og snart, direkte tog til lufthavnen, tegner fremtiden lys. Jeg vil selvfølgelig fortsætte på fuld damp (undskyld udtrykket) indtil min afløser er valgt og sat godt ind i tingene.


OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til og fra udlandet inklusiv erhvervsrejser til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der fra den 9. januar kl. 17.00 til og med 7. februar være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark. Hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er vigtigt, at du kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn. For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.