Air Affairs

Air Affairs – We fly as YOU like.

Air Affairs er en uafhængig international flymæglervirksomhed med base i Aalborg Lufthavn, der står klar til at hjælpe dig, når de unikke rejseønsker skal indfries – på dine præmisser og direkte fra Aalborg Lufthavn til hvilken som helst destination. Der er derfor ingen grænser for mulighederne, når firmarejsen skal arrangeres eller alverdens sportsbegivenheder skal opleves som VIP.

Du bestemmer selv tid og sted. Du flyver direkte uden mellemlandinger, og det er naturligvis dig, der bestemmer afgangs- og ankomsttiderne. Du vælger selv hvem og hvor mange, du ønsker at rejse sammen med. Er du forsinket, trækker mødet ud, eller er der forlænget spilletid – Ingen grund til panik – Air Affairs flyver ikke, før du og/eller dine gæster er ombord på flyet.

Air Affairs opererer ikke selv fly, men chartrer hos deres specielt og omhyggeligt udvalgte leverandører, og kan derfor tilbyde fly i alle størrelser og til alle formål:

  • Ad hoc charterflyvning
  • VIP- og taxaflyvning
  • Fragtflyvning
  • Ambulanceflyvning
  • Firma shuttle

Da Air Affairs ikke er afhængige af at skulle benytte egne fly, vil et bredt udvalg af forskellige flytyper og operatører kunne tilbydes. Der er derfor garanti for den helt optimale kombination af kvalitet, service og pris – uden at gå på kompromis.

– Med andre ord – Vi finder altid de helt rigtige fly til den helt rigtige pris, siger direktør Henrik Færch.

Air Affairs står blandt andet klar til at sende sportsfans afsted til verdens store sportsbegivenheder – om det er Le Mans, landskampe eller Champions League. Kort og godt, er det egentlig ligegyldigt, om det drejer sig om en kurerforsendelse eller 4.000 passagerer – Air Affairs finder dig det rette fly.

Telefon: AAL: +45 7020 66 63 / +45 98 62 36 63 
Mobil: +45 22 64 46 24
Mail: info@airaffairs.dk / sales@airaffairs.dk

www.airaffairs.dk

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS