Air Affairs

Air Affairs – We fly as YOU like.

Air Affairs er en uafhængig international flymæglervirksomhed med base i Aalborg Lufthavn, der står klar til at hjælpe dig, når de unikke rejseønsker skal indfries – på dine præmisser og direkte fra Aalborg Lufthavn til hvilken som helst destination. Der er derfor ingen grænser for mulighederne, når firmarejsen skal arrangeres eller alverdens sportsbegivenheder skal opleves som VIP.

Du bestemmer selv tid og sted. Du flyver direkte uden mellemlandinger, og det er naturligvis dig, der bestemmer afgangs- og ankomsttiderne. Du vælger selv hvem og hvor mange, du ønsker at rejse sammen med. Er du forsinket, trækker mødet ud, eller er der forlænget spilletid – Ingen grund til panik – Air Affairs flyver ikke, før du og/eller dine gæster er ombord på flyet.

Air Affairs opererer ikke selv fly, men chartrer hos deres specielt og omhyggeligt udvalgte leverandører, og kan derfor tilbyde fly i alle størrelser og til alle formål:

  • Ad hoc charterflyvning
  • VIP- og taxaflyvning
  • Fragtflyvning
  • Ambulanceflyvning
  • Firma shuttle

Da Air Affairs ikke er afhængige af at skulle benytte egne fly, vil et bredt udvalg af forskellige flytyper og operatører kunne tilbydes. Der er derfor garanti for den helt optimale kombination af kvalitet, service og pris – uden at gå på kompromis.

– Med andre ord – Vi finder altid de helt rigtige fly til den helt rigtige pris, siger direktør Henrik Færch.

Air Affairs står blandt andet klar til at sende sportsfans afsted til verdens store sportsbegivenheder – om det er Le Mans, landskampe eller Champions League. Kort og godt, er det egentlig ligegyldigt, om det drejer sig om en kurerforsendelse eller 4.000 passagerer – Air Affairs finder dig det rette fly.

Telefon: AAL: +45 7020 66 63 / +45 98 62 36 63 
Mobil: +45 22 64 46 24
Mail: info@airaffairs.dk / sales@airaffairs.dk

www.airaffairs.dk

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS