Air Affairs

Air Affairs – We fly as YOU like.

Air Affairs er en uafhængig international flymægler virksomhed med base i Aalborg Lufthavn.

Air Affairs opererer ikke selv fly, men chartrer hos deres specielt og omhyggeligt udvalgte leverandører, og kan derfor tilbyde fly i alle størrelser og til alle formål:

  • Ad hoc charterflyvning
  • VIP- og taxaflyvning
  • Fragtflyvning
  • Ambulanceflyvning
  • Helikopterflyvning

Du bestemmer tid og sted. Du flyver direkte uden mellemlandinger, og det er naturligvis dig, der bestemmer afgangs- og ankomsttiderne. Du vælger selv hvem og hvor mange, du ønsker at rejse sammen med. Er du forsinket, trækker mødet ud, eller er der forlænget spilletid - Ingen grund til panik – Vi flyver ikke, før vi har dig og/eller dine gæster ombord.

Da vi ikke er afhængige af at skulle benytte vore egne fly, vil vi altid frit kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellige flytyper og operatører. Derfor vil vi altid tilbyde den helt optimale kombination af kvalitet, service og pris.

- Med andre ord - Vi finder altid de helt rigtige fly til den helt rigtige pris, siger direktør Henrik Færch.

Det er egentlig ligegyldigt, om det drejer sig om en kurerforsendelse eller 4.000 passagerer – Air Affairs finder dig det rette fly.

Som eksempel kan nævnes, da Nordjylland invaderede Manchester i forbindelse med AaB’s Champions League-eventyr. Dengang arrangerede Henrik Færch 6 flyafgange med i alt knap 900 passagerer fra Aalborg Lufthavn.

Telefon: +45 70 20 66 63

www.airaffairs.dk