Rejsebureauer

Læs om de forskellige rejsebureauer og find inspiration til din næste rejse.

Med Africa Tours kan  du skabe din egen  safarirejse til Afrika og opleve det, du helst vil. Drømmer du om safari, Kilimanjaro bestigning, badeferie eller noget  helt fjerde? Vi bringer  dig dybt ind i Afrikas hjerte.

Mail: info@africatours Tlf: 88 73 40 00 Web: http://www.africatours.dk/

Siden 2006 har Afrika-safari.dk sendt over 20.000 tilfredse gæster på deres livs oplevelse i Afrika. Vores engagerede team går højt op i nærhed, ærlighed, god service og problemløsning på stedet, hvis noget uventet skulle opstå. Tag os med på råd - det betaler sig.

Mail: info@afrika-safari.dk Tlf: 89 93 43 89 Web: afrika-safari.dk

AlfA Travel er ekspert i grupperejser for alle typer af grupper - lige fra skoler til fx firmaer, sportsgrupper og private grupper. Vi skræddersyer rejserne ud fra gruppens specielle ønsker og behov. AlfA Travel er dansk og privatejet, og vi arrangerer hvert år næsten 1.000 grupperejser til både europæiske og oversøiske rejsemål. Din faste rejsekonsulent er din garanti for effektiv kommunikation og er din genvej til gode rejseoplevelser.

Mail: info@alfatravel.dk Tlf: 80208870 Web: alfatravel.dk

Apollo er en rejsearrangør, der er drevet af en nysgerrighed til at udforske nye steder i verden, men der er selvfølgelig stor kærlighed til de enkle og trygge rejsemål, som har været på programmet i mange år. Apollo har stor ekspertise indenfor specielt charterrejser, krydstogter, gruppe- og rundrejser, hvor kvalitet, professionalisme, sikkerhed og konkurrencedygtige priser er i højsædet – altid med kunderne i fokus. Sammen med gæster og samarbejdspartnere lægger Apollo grundlaget for en bedre rejse.

Mail: salg@apollorejser.dkgrupperejser@apollorejser.dk Tlf:   70 13 33 00 Web: apollorejser.dk

Asiatours.dk tilbyder spændende rundrejser til Asien. Vores eksperter har selv rejst rundt i Asien og har derfor en masse erfaring som er med til at sikre dig den bedste rådgivning. Hos os får du en total pakkeløsning, så du ikke skal bekymre dig om andet end oplevelserne!

Mail: info@asiatours.dk Tlf: 70505505 Web: asiatours.dk

BENNS er dit personlige rejsebureau. Vi skræddersyer alle typer af rejser til hele verden herunder rundrejser, krydstogter, safari, kør-selv, autocamperferie samt gruppe- & studierejser. Team Benns har over 50 års erfaring og et stærkt økonomisk fundament.

Tlf: 65656565 Web: benns.dk

Best Travel er specialister i flodkrydstogter og rundrejser med historisk og kulturelt indhold, ledet af erfarne danske rejseledere, samt havkrydstogter i samarbejde med det italienske rederi MSC Cruises. Best Travel er en del af rejsekoncernen Stena Line Travel Group.

Mail: info@besttravel.dk Tlf: 70 20 98 99 Web: besttravel.dk

Blixen Tours er et danskejet rejsebureau, der specialiserer sig i rejser til Det Indiske Ocean, Mellemøsten og safarirejser til Afrika. Vi tror på at store rejseoplevelser ofte handler om små detaljer. Derfor skræddersyes alle vores rejser i samarbejde med kunden.

Mail: post@blixentours.dk Webhttp://www.blixentours.dk/ Tlf: +45 7674 0070

Bravo Tours er ferie på dansk for modsat de fleste andre charterbureauer, taler vi dansk på kontoret og dansk ude på rejsemålene. Høj kvalitet, solid service og dansk rejselederservice har været vores varemærke fra begyndelsen – uanset om du rejser på afslappende og oplevelsesrig charterferie, på eksotiske rundrejser eller tager med på safari på Afrikas savanne. Vi glæder os til at tage ansvaret for din ferie.

Mail: bravo@bravotours.dk Tlf: 70 10 10 77 Web: bravotours.dk

B2B Travel har mere end 25 års erfaring indenfor rådgivning omkring erhvervsrejser, og hos B2B Travel får I seriøs sparring og rådgivning omkring virksomheds-, gruppe- og messerejser. Vi arrangerer også weekend-, studie-, og personalerejser, og vi tilpasser enhver rejse ud fra jeres ønsker og behov. På vores hjemmeside ses flere af vores referencer, ligesom vi også gerne byder jer og  jeres virksomhed velkommen.
B2B Travel er dansk og er ejet af Karsten Ree Holding.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Mail: info@b2btravel.dk Tlf: +45 79 30 15 10 Web: http://www.b2btravel.dk/ 

Check Point Travel er specialister i rejser til Thailand, USA og Cuba. Vi har et indgående kendskab til destinationerne fra egne rejser og tilbyder unikke rundrejser, eksotiske badeferier og rejser med danske rejseleder. Og så får du god kvalitet til en rimelig pris.

Mail: cpt@cpt.dk Tlf: 86137744 Web: cpt.dk 

DANexplore er eksperter i at lave individuelle rejser til hele verden. Med mere end 30 års erfaring, kan du trygt lade DANexplore sammensætte alt fra solrejser, rundrejser, kør-selv, safarier,  krydstogter, skirejser og luksusrejser. DANexplore skræddersyer din drømmerejse efter dine ønsker og behov.

Mail: info@danexplore.dk Tlf: 86 40 88 44 Web: danexplore.dk

Detur laver ferier for solhungrende gæster til primært Grækenland, Tyrkiet og Tunesien. Og vi arrangerer rejser for store og små grupper med vidt forskellige formål som golf, fodbold, bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley. Hvor du end vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner.

Mail: info@detur.dk Tlf: 7020 6776 Web: detur.dk 

DTF travel tilbyder over 50.000 hoteller og ferieboliger i Europa og hele verden. Flere af disse hoteller er nøje udvalgt af vores indkøbere, som rejser verden rundt og besøger hotellerne. Ud over hotellerne, så tilbyder vi fleksible flyrejser, biludlejning og færgeoverfart. Trygt, fleksibelt og personlig kundeservice møder du hos os i Frederikshavn.

Tlf: 70 23 14 10 Web: dtf-travel.dk

Euro Tourist gør drømme til virkelighed! Vi er et lille team, som skræddersyer rejser til hele verden. Hos os er personlig betjening i højsædet. Vi er eksperter i gruppe- og specialrejser, men vi kan så meget andet! Mere end 30 år i branchen giver naturligvis et godt samarbejde med vore leverandører og et solidt kendskab til branchen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Mail: info@eurotourist.dk Tlf: 98113400 Web: eurotourist.dk

Lad os gøre din ferie bedre. Hos FDM travel er vi specialister i at arrangere din individuelle ferie, så den opfylder lige det, du drømmer om. Vi sammensætter din rejse helt som du gerne vil have den uanset om det er et par fridage, en uges afslapning eller en større oplevelsesrundrejse.

Mails: europa@fdm-travel.dkusa@fdm-travel.dkoesten@fdm-travel.dk Tlf: 70 11 60 11 Web: fdm-travel.dk 

Gislev Rejser har gode ferieløsninger klar, som passer til dine ønsker og behov. Kom på et afslappende krydstogt, spændende kulturrejser, rundrejser, storbyferier eller en skræddersyet grupperejse – alt er muligt med Gislev Rejser. Med hele 68 års erfaring som rejsearrangør og kun kompetente og erfarne rejseledere, der tager med som guide på din rejse, så er du i godt selskab. De bedste ferieoplevelser ligger lige rundt om hjørnet, og Gislev Rejser får det til at ske. 

Mail: gislev@gislev-rejser.dk Tlf: 62 29 12 10 Web: gislev-rejser.dk

Hideaways er specialist i rejser, hvor du bor på håndplukkede charmerende hoteller. Alle hoteller er nøje udvalgt efter kriterier som beliggenhed, atmosfære autencitet, og de er opdelt i rejsetemaer som f.eks. mad og vin, boutique-hoteller, familieferie og mange flere. Alle hoteller er blevet besøgt og vurderet af en medarbejder hos Hideaways.

Mail: info@hideaways.dk Tlf: 32 294 646 Web: hideaways.dk

Højmark Rejser er Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier til de østrigske Alper, de schweiziske Alper og de italienske Dolomitter. Vi har i alt 12 rejsemål for skiferie og skirejser til Østrig, Italien og Schweiz. Højmark Rejser kunne i sæsonen 2011/12 fejre sit 20 års jubilæum, hvilket betyder mere end 20 års erfaring i at arrangere skirejser for vores gæster. Det betyder ligeledes mere end 20 års erfaring i at give vores gæster den bedste service både fra kontoret i Danmark og hos guiderne ude på destinationerne. 

Mail: Ski@hojmark.dk Tlf: 97 325 325 Web: hojmark.dk

Hos In-Italia kan du booke rejser til Italien med rutefly fra AAL, inkl. lejebil i lufthavnen, og du har adgang til Danmarks bedste udvalg, på flere end 1.800 håndplukkede ferieboliger, hoteller og lejligheder i hele Italien.

Mail: info@in-italia.dk Tlf: 3315 1313 Web: http://www.in-italia.dk/italien/rejser/ 

Jysk Rejsebureau arrangerer skræddersyede rejser udenfor Europa. Vi laver bl.a. jordomrejser, familierejser, safari, frivilligt arbejde og grupperejser. Store destinationer som USA og Thailand og mindre destinationer som Dansk Vestindien, Maldiverne og Cuba. Alt er muligt.”Mærk Verden” med os.

Mail: info@jr.dk Tlf: 70 20 19 15 Web: jysk-rejsebureau.dk

KILROY er en virksomhed, der specialiserer sig i skræddersyede produkter og tjenester til unge og studerende. Vi bestræber os på at hjælpe unge og studerende til oplevelser for livet. Hvad end det er rejser jorden rundt eller uddannelse i udlandet, er vores mål at opfylde dine drømme.

Tlf: 70 15 40 15  Web: kilroy.dk

På alle Kipling Travels destinationer er vi et vidensbureau - og meget mere, end et internetbureau. Det vil sige, at vi deler ud af alle vores erfaringer både som rejsende og som arrangør i forhold til dine rejseønsker, ligesom vi selvfølgelig giver rådgivning og støtte hele vejen op til afrejse.

Mail: info@kiplingtravel.dk Tlf: 47161220 Web: kiplingtravel.dk 

Kulturrejser Europa er specialister i at arrangere kulturelle rejser i Europa, hvor der lægges vægt på interessant og alsidigt indhold og altid i følge med en kyndig dansktalende rejseleder. Kulturrejser Europas univers rummer alt fra klassiske kulturrejser, krydstogter og operature til eksotiske vandreture og storbyferier samt langtidsferier.

Mail: info@kulturrejser-europa.dk Tlf: 88 33 62 46 Web: kulturrejser-europa.dk

Igennem årene har Lamatours.dk arrangeret tusindvis af rejser til Latinamerika. Vi sætter stor ære i at vores gæster skal opleve mest muligt på deres rundrejse. Vores rejser tilrettelægges af eksperter, som har arbejdet i og med Latinamerika i mere end 10 år.

Mail: info@lamatours.dk Tlf: 89 93 43 84 Web: lamatours.dk

Rejser så unikke som dig. Hos MarcoPolo får du udsøgte eventyrlige rejser. Der kan være tale om rejser skræddersyet efter dine ønsker, rejser med forkælelse og luksus på håndplukkede hoteller og resorts eller unikke rejser i internationale grupper med engelsktalende guide.

Mail: ferie@marcopolo.dk Tlf: 7012 0303 Web: marcopolo.dk 

Rejser 100% tilpasset dine ønsker. MyPlanet tilbyder frihed til at opleve Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada eller USA. Frihed siger det hele. Det er individuelle rejser, hvor MyPlanets kompetente rejsekonsulenter skræddersyer din rejse ud fra dine ønsker og behov.

Mail: rejser@myplanet.dk Tlf: 7012 5011 Web: myplanet.dk 

Nazar er et rejseselskab, der har stor fokus på at arrangere All Inclusive luksusrejser for de nordiske livsnydere. ”Luksusferie for alle” er Nazars slogan, og med det store udvalg af luksus charterrejser med All Inclusive, skandinaviske børneklubber og hoteller lige ved stranden, så bliver det i sandhed efterlevet. Det nordiske rejseselskab ser deres gæster som en del af familien, og spændende ferieoplevelser - som kun kan fås igennem Nazar – er garanteret.

Mail: info@nazar.dk Tlf: 70 22 31 21 Web: nazar.dk 

Nilles Rejser er et dansk rejseselskab, som har et stort udvalg af kvalitets flyrejser, hvor der altid er en dansk rejseleder til stede. Når du ankommer til destinationen vil du blive mødt af en 4-stjernet moderne bus, der kører dig direkte til et af de gode hoteller. Nilles Rejser tilbyder storbyferier, flodkrydstogter, rundrejser og grupperejser samt charterrejser på Nilles egne charterfly. Få et stort udvalg af kvalitetsrejser igennem et familiedrevet rejsebureau med 67 års erfaring. 

Mail: nilles@nilles.as Tlf: +45 70216022 Web: nilles.as 

Rickshaw Tours & Travel skræddersyer og arrangerer unikke rejseoplevelser for dig, som ønsker at få et enestående glimt af verden. Vi har designet rejser siden 1988 – oplevelser som man ønsker at dele med hele familien. Sammen får vi dig sendt afsted på dit livs oplevelse. 

Mail: info@rickshawtravels.dk Tlf: 60756075 Web: rickshawtravels.dk

Risskov Rejser er et danskejet rejsebureau, der tilbyder rundrejser med rejseleder og individuelle rejser, skræddersyet helt efter dine ønsker. Vores store ekspertise i Nordamerika, Australien og New Zealand er et vigtigt fundament på de individuelle rejser. Vi har også et indgående kendskab til Europas storbyer, og disse rejser er til dig, der vil have kvalitet og centralt beliggende hoteller. De store oplevelser får du også på vores rundrejser med dansk rejseleder, både i Europa og ud i den store verden. Her lægger vi stor vægt på viden, kvalitet, unikke oplevelser samt passionerede og kompetente rejseledere. Du kan selvfølgelig rejse fra Aalborg.

Mail: verden@risskov.com Tlf: 70 226 600 Web: www.risskovrejser.dk

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret familieejet rejsebureau, der har eksisteret i mere end 30 år. Vi udvikler selv vores rejser, så vi kan sikre den rigtige kvalitet og vores hjerte brænder for de oversøiske rejser, hvor vi har vores helt store ekspertise. 

   Mail: info@stjernegaard.dk Tlf: 45 26 00 00
   Web: www.stjernegaard-  rejser.dk

Spies har Danmarks største udvalg af forskellige rejser og altid til gode priser. Kom på charterrejser, familieferier, storbyferie, miniferier, eksotiske rejser og hvad hjertet ellers begærer. Få dine feriedrømme opfyldt med god rådgivning og vælg selv, hvordan din rejse skal udformes. Du kan komme på en klassisk charterrejse eller selv sammensætte din ferie med fly og hotel til en af de mange destinationer. Der tilbydes også flybilletter, så du selv bestemmer hvor lang din ferie skal være.

Tlf: 7010 4200 Web: spies.dk 

Det 100 % danske rejseselskab, SunCharter, er udsprunget af den jyske muld og har mange års erfaringer med udelukkende danske guider og skønne charterdestinationer. Ved SunCharter er din ferie i trygge hænder, hvor du bare kan læne dig tilbage og slappe helt af og nyde ferien. En charterrejse er lig med afslapning og kvalitetstid med familien, og det har SunCharter helt styr på – drømmerejsen nede i sydens sol er garanteret med hele nordjyllands charterarrangør.

Mail: info@suncharter.dk Tlf: 70 34 50 97  Web: suncharter.dk 

Sun Tours er et danskejet rejsebureau. Vi har 30 års erfaring med at arrangere rejser. Vi tilbyder charter, camping, ski og golfrejser. Vi bestræber os på at levere en god service fra vores hovedkontor i Aarhus og ude på destinationerne, hvor vi har danske rejseledere. 

Mail: info@suntours.dk Tlf: 70 23 07 20 Web: suntours.dk 

 

Svane Rejser har været Danmarks rejsearrangør i mere end 28 år. Vi tilbyder en stor pallet af ferierejser til USA, Latinamerika og Caribien. Vores medarbejdere har stor erfaring. Svane Rejsers koncept er enkelt; Bedst mulige service til lavest mulige pris! 

Mail: svane@svanerejser.dk Tlf: +4535355345 Web: svanerejser.dk

TEMA tager dig med på kulturrejser, vandreture, cykelferier, krydstogter og safari af høj kvalitet. Vi har skræddersyede rejser til det meste af verden og tager dig med til steder, du kun har drømt om. Vi kan som eneste danske rejsearrangør tilbyde kombinationsrejser med Star Tour, da vi er en del af rejseorganisation TUI.

Mail: kontakt@temarejser.dk Tlf: 70 10 03 99 Web: temarejser.dk

TUI er for de kvalitetsbevidste og eventyrlystne. Vi tager dig med på sol- og badeferier samt krydstogter. Med direkte fly fra Aalborg dagligt og et væld af kvalitets hotelkoncepter for familier og dem uden børn, gør TUI ferievalget nemt. Vi er en del af verdens største rejseorganisation, og det giver dig som kunde en stabilitet, tryghed og fantastisk service.

Mail: kontakt@tui.dk Tlf: 70 10 10 50 Web: www.tui.dk

USAdventures.dk tilbyder spændende rundrejser og kør-selv rejser i USA, inkl. fly, hotel, billeje og udflugter. Vores rejsekonsulenter er eksperter på USA, og hver dag arbejder de på at sende gæster afsted på deres livs rejse. USAadventures.dk - vi kender USA!

Mail: info@usadventures.dk  Tlf: 70 66 66 66 Web: www.usadventures.dk

USA Rejser er det originale USA rejsebureau når det kommer til drømmerejsen ”Over There”. Vi hjælper dig også gerne med rejser til Canada og Caribien m.m.. USA Rejser skræddersyr individuelle rundrejser og krydstogter så du får den perfekte ferie. Vi gir´ råd til en bedre ferie

Mail: usa@usarejser.dk Tlf: 33 13 15 30 Web: usarejser.dk

Danskejede Århus Charter har siden 1988 udbudt charterrejser til solrige rejsemål omkring Middel- og Atlanterhavet. Hos Århus Charter er gæsten og den personlige kontakt altid i centrum, og du møder kun danske rejseledere på vores rejsemål, ligesom vi flyver med dansk flyselskab. 

Mail: info@aarhuscharter.dk Tlf: 86 202 900 Web: aarhuscharter.dk