Direct Parking

Nedenfor kan du se priserne for at parkere i Direct Parking. Din tid starter, når du har registreret dit kreditkort ved automaten og kører ind i området. Ved udkørsel indsættes samme kreditkort og beløbet trækkes automatisk. Det er ikke muligt at booke p-plads i Direct Parking eller betale for parkering på forhånd, når det drejer sig om time-, dags,- eller ugeparkering.

Det er dog muligt at bestille og betale for et årskort (2.400 kr. plus moms), som er til fordel for dig, der rejser ofte i løbet af året. Dette kan gøres ved at udfylde og indsende formularen på denne side. 

Periode Pris
Første time Gratis
Pr. time 20 kr.
Pr. Døgn 80 kr.
Pr. uge 300 kr.
14 dage 500 kr.
Årskort 3000 kr. (2400 kr. + moms)

Bestil årskort til Direct Parking her:

OBS: Der kan gå op til en uge fra bestilling til modtagelse af kortet med posten. Det er muligt at afhente kortet i Aalborg Lufthavn. Kontakt da mail: cargo@aal.dk / tlf: 96 35 77 66. Åbent hverdage 7.30-15.30.

Tesla ladestationer i Direct Parking-området

I Direct Parking-området forefindes fire styk Tesla ladestationer. Disse kan findes til højre efter indgangen til Direct Parking-området tættest på hovedindgangen.

Obs. Skal du ikke lade din bil op, henviser vi til de øvrige parkeringspladser i direct parking-området, så flest muligt kan få opladet deres bil.

Læs om Tesla Destination Charging

Oversigt over parkeringsareal

OBS: Udenrigsministeriet har pr. 13. marts 2020 valgt at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april 2020. Vi henviser til Udenrigsministeriets rejsevejledning for yderligere information. Har du en forestående rejse i denne periode anbefaler vi, at du kontakter rejsebureauet, hvor du har bestilt din rejse, eller flyselskabet, hvor du har købt din flybillet. Vi anbefaler alle rejsende til at orientere sig om evt. aflyste afgange og ankomster på aal.dk samt holde sig selv løbende opdateret på coronasmitte.dk.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS