Skip to content

SOMMER PÅ CYPERN

Med sine utallige soltimer og utrolige strande, er Cypern det oplagte rejsemål, hvis du trænger til at blive varmet igennem og få slappet af. 

Klimaet på Cypern er uimodståeligt og det samme er de mange strande. Med temperaturer i sommer- og efterårsperioden på over 27 grader i gennemsnit og vandtemperaturer på nogenlunde det samme, så kommer man ikke udenom, at en gedigen badeferie er ideel. 

Cypern er en af de dejligste ferieøer i Europa. Du får den dejlige badeferie, men også en ferie med mulighed for spændende kulturelle, historiske og aktive oplevelser. Frygt ikke at ferieoplevelserne spoleres af regn, fordi Cypern har mere end 300 solskinsdage om året, som gør øen til et skønt feriemål forår, sommer og efterår.

De høje temperaturer, mange solskinstimer og lange smukke og børnevenlige strande gør Cypern til en fantastisk destination for børnefamilien, men Cypern er også noget særligt for kæreste- eller ægteparret. Allerede i oldtiden anerkendte man Cyperns utrolige skønhed, som knytter sig til myten om kærlighedsgudinden Afrodite, hvis skønhed herskede på øen. Derfor er Cypern siden blevet kaldt for ’kærlighedens ø’, der, oplagt, indbyder til en romantisk kærlighedsferie.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Cypern
TUI
M T O T F L S
Sommer

Oplevelsen af en vidunderlig natur

Den skønne ferieø byder også på en imponerende natur med masser af dyr, planter og blomster, som blandt andet kan opleves på en vandretur på Akamas-halvøen.

Hvis du søger en unik naturoplevelse, så kan en vandretur i de vidunderlige Troodosbjerge også anbefales. Bjergene er livsgivende, bogstaveligt talt, da det meste af øens drikkevand kommer derfra.

Efterfølgende kan du køre forbi Kykkoklostret, der ikke ses magen til nogen andre steder. For en anderledes oplevelse af bjergene, kan du komme med ud på en hyggelig ridetur langs bjerget, som er meget populært på Cypern. Der er guidede ture på hesteryg ud til mange af øens underskønne områder.

Hvis du søger en unik naturoplevelse, så kan en vandretur i de vidunderlige Troodosbjerge også anbefales

Stort udvalg af ferieaktiviteter

På Cypern kan du prøve alt fra dykning, bådudflugter og forlystelsesliv til vingårdsbesøg. Har du en kæmpe appetit for nattelivet, er der altid gang i den på øen, og priserne på diskoteker og barer er ganske fornuftige. Her er der rig mulighed for at prøve kræfter med den græske dans, Zorba, som giver et lille indblik ind i den interessante græske kultur, der præger øen. De kulinariske oplevelser på Cypern er ligeledes interessante, hvor du kan prøve at bestille, Meze, som består af 20 små lækre retter med alt fra cypriotisk ost til kød og fisk.

Cypern er også et strålende rejsemål for golfspilleren. Golfferien på Cypern er vidunderlig. Her er tre glimrende og meget grønne 18-hullers golfbaner, som bare står og venter på tee-off.

Lej bil til ferien
Lej en bil til din ferie på Cypern og kom nemt rundt på hele øen, så du får mest ud af din ferie. De bedste tilbud fra Rentalcars er samlet lige her.

Find lejebil

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.