Skip to content

SYDENS NÆRMESTE FERIEMÅL

Det klassiske feriemål, Mallorca, er uomtvisteligt ét af de mest spændende og dejligste feriemål i Europa. Selv efter flere besøg, er der masser af nyt at opleve på den dejlige, forskelligartede ferieø.

Har man først besøgt øen er det let at blive forelsket i det vidunderlige klima, de smukke strande, de hyggelige byer og det betagende landskab med bjerge, klipper og store vider. Trods turismen har Mallorca bevaret sin charme. Det er her du finder, store bugter med lange, hvide og børnevenlige sandstrande - og små hyggelige vige mellem klipper - perfekte til badeferie. Mallorca byder på også på skønne restauranter, hvor det lokale køkken er meget delikat.

Du finder frodige dale midt på øen, bjergsider med dyrkede terrasser og nøgne klippetinder. Vandreture er skønne på kærlighedens ø. Der er menneskemylder i storbyen Palma, hvor der er fest og farver. Du finder ensomme landsbyer, bondegårde og klostre ude på landet, hvor man ofte har naturen for sig selv. Mallorca er p.g.a. sin smukke natur meget populær blandt cykelentusiaster, vandrere og udøvere af diverse typer af udendørs sport.

Find rejse til Mallorca

Praktisk information

Find flyafgange til Mallorca her:

Norwegian
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Bravo Tours
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Spies Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

På Mallorca kører der busser rundt og i selve Palma by er der én metrolinje, du kan benytte. Derudover er der togtrafik til og fra Palma, men bor du udenfor hovedbyen er den bedste måde at komme rundt på cykel, lejebil eller taxi.

Rejs til Mallorca

Norwegian
Direkte
Afrejsedage:
M T O T F L S
Bravo Tours
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Spies Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer

OBS: Regeringen og myndighederne fraråder alle rejser til udlandet til og med den 7. februar 2021. Derudover vil der være krav om en negativ COVID-19 test, taget indenfor 24 timer før afrejse til Danmark fra udlandet.
Rejser du med KLM til Amsterdam kan du, som dansk statsborger, fra klokken kl. 04.30 på afrejsedagen blive testet gratis hos SOS International. For udenlandske passagerer er der selvbetaling. Hver morgen før KLM-afgang kører der en shuttlebus mellem terminalen og teststedet på p-pladsen. 
Hvis du rejser gennem Aalborg Lufthavn er det vigtigt, at du som passager kender og følger retningslinjerne her før din rejse gennem Aalborg Lufthavn, som er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA). For generelle rejsevejledninger henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside ellers hold dig opdateret på Coronasmitte.dk.