Skip to content

SYDENS NÆRMESTE FERIEMÅL

Mallorca er mindre end tre timer væk og ét af sydens nærmeste feriemål.

Det klassiske feriemål, Mallorca, er uomtvisteligt ét af de mest spændende og dejligste feriemål i Europa. Selv efter flere besøg, er der masser af nyt at opleve på den dejlige, forskelligartede ferieø.

Har man først besøgt øen er det let at blive forelsket i det vidunderlige klima, de smukke strande, de hyggelige byer og det betagende landskab med bjerge, klipper og store vider. Trods turismen har Mallorca bevaret sin charme. Det er her du finder, store bugter med lange, hvide og børnevenlige sandstrande - og små hyggelige vige mellem klipper - perfekte til badeferie. Mallorca byder på også på skønne restauranter, hvor det lokale køkken er meget delikat.

Du finder frodige dale midt på øen, bjergsider med dyrkede terrasser og nøgne klippetinder. Vandreture er skønne på kærlighedens ø. Der er menneskemylder i storbyen Palma, hvor der er fest og farver. Du finder ensomme landsbyer, bondegårde og klostre ude på landet, hvor man ofte har naturen for sig selv. Mallorca er p.g.a. sin smukke natur meget populær blandt cykelentusiaster, vandrere og udøvere af diverse typer af udendørs sport.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Mallorca
Norwegian
M T O T F L S
Sommer
Bravo Tours
M T O T F L S
Sommer
Spies Rejser
M T O T F L S
Sommer
Sun Tours
M T O T F L S
Sommer

Børnefamiliernes favorit

Alcudia siges at være børnefamiliernes favorit område på Mallorca. Her finder man den fineste lavvandede og meget børnevenlige strand med det smukkeste turkisblå vand. Stranden strækker sig hele 14 kilometer med en bilfri strandpromenade hele vejen til Puerto de Alcudia. Her finder du også fremragende spisesteder samt gode shoppingmuligheder.

Man kan også søge ud til Cala d’Ors og nyde en forfriskende dukkert i klare badebugter. Her er der ikke så lavvandet, men til gengæld kan man svømme rundt i smukke naturomgivelser. Og hvis vejret er roligt bør man ikke være urolig.

Er man til kilometerlange og finkornet sandstrande, smukke badebugter, skøn mad, et livligt natteliv og et hav af aktiviteter til vands og lands, så er Mallorca stedet for dig.

Ud på eventyr

Det er let og spændende at udforske øen i en lejet bil og de aktive kan cykle eller vandre i bjergene - på egen hånd eller på organiserede vandreture. Vandring er en af de skønneste måder at opleve ferieøen Mallorca på. Der er lettere vandreture for de urutinerede, og er man rutineret kan man sammensætte vandreture til flere uger.

Mallorca er ikke en stor ø, alligevel finder man her nogen af de mest indtagende bjerge man kan tænke sig og bjergkæden Tramuntana på Mallorcas vestkyst danner rammen om nogen af øens mest imponerende naturoplevelser. Mountain Biking og Canyoning er også meget populært – men sætter større krav til fysikken end vandring gør. Her kan de fleste være med. Vandreturene varierer meget og man kan både vandre i gennem klippefyldt højland med udsigt til imponerende bjergtoppe samt højt og lavtliggende olivenlunde – på bunden af dybe kløfter. Naturen er et imponerende syn.

LEJ BIL TIL FERIEN
Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Find den perfekte lejebil på Mallorca lige her.

Find lejebil

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.