Skip to content

LUKSURIØS GOLFFERIE I SKØNNE OMGIVELSER

Belek er kendt for at have golfbaner i den absolutte verdensklasse samt stribevis af eksklusive luksushoteller, der alle tilbyder en fantastisk service samt naturskønne omgivelser.

 

Små 40 km øst fra Antalya på Tyrkiets sydkyst ligger Belek. Belek er en af de største turistbyer i Tyrkiet, og her findes ikke mindre end 30 4-stjernet og 5-stjernet hoteller. De luksuriøse golfhoteller i Belek er af høj kvalitet og tilbyder alle en service af højeste kvalitet.

Belek er derudover kendt for sin frodige natur, som, sammen med det flade landskab og de mange solskinstimer, har gjort byen til en af de mest populære golfferie-destinationer i Europa i de seneste år. Golfspillere fra hele verden har i de seneste par år rejst til Belek for at spille på de velplejede baner – og med hele 14 baner i verdensklasse må Belek siges at være et ægte golfparadis! I 2013 blev den prestigefyldte golfturnering Turkish Airlines Open afholdt i Belek samt finalerne i Turkish Open.

Beleks mange golfhoteller betegnes bedst som elegante og luksuriøse. De mange 4-stjernet og 5-stjernet golfhoteller, som du finder i Belek, er kendt for deres høje kvalitet og rigtig gode service. Alle hotellerne har et strejf af elegance over dem, og er et paradis for kvalitetsbevidste rejsende. Et besøg på et af de mange luksushoteller kan være med til at give dig muligheden for en aktiv ferie og samtidigt fylde kroppen med fredfyldt harmoni.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Belek
Sunweb
M T O T F L S
Sommer
Detur
M T O T F L S
Sommer
TUI
M T O T F L S
Sommer
Mixx Travel
M T O T F L S
Sommer

Skøn natur og lækre sandstrande

Bag de mange luksuriøse golfhoteller finder du en gylden strand, som strækker sig over hele 16 kilometer. Stranden består af gyldne små korn, som sammen med det krystalklare azurblå hav danner et fortryllende landskab. På stranden har de forskellige luksushoteller private afsnit, men du finder dog også steder, som er tilgængelig for alle. For dem som ønsker et adrenalinsus findes der alle slags vandsportsaktiviteter på stranden. Her kan man prøve kræfter med både jetskis, wakeboards og vandski, hvilket sammen med den børnevenlige strand gør Belek attraktiv for alle aldre.

I Belek ligger de store luksushoteller placeret midt i den mest fantastiske natur. Strandfronten viser en helt unik og smuk kontrast mellem det azurblå vand og gyldne sand. Bagved luksushotellerne og de smukke golfbaner er området fyldt med fyrtræsskov, og længere ude i horisonten kan man se Taurusbjergene. Området er grønt og frodigt, og du finder mange smukke snoede floder her.

Kulturrelt afbræk i ferien

Størstedelen af turisterne i Belek rejser til byen for at spille golf og for at nyde en ferie med service i verdensklasse. Området omkring Belek indbyder dog også til et kulturelt afbræk fra golfbanen eller de luksuriøse hoteller. Blot 20 minutters kørsel fra Belek finder du blandt andet den oldgamle græsk-romerske by, Perge, hvor du kan gå blandt flere tusind år gamle ruiner. Du finder blandt andet også ruiner af et gammelt stadion: Perges berømte Artemis-tempel samt ruinerne af flere romerske bade. Med bil kan man opleve nogen af de mange andre historiske seværdigheder, som ligger placeret i området omkring Belek.

Hvis man ønsker at komme tættere på den skønne natur, som findes i området omkring Belek, så anbefales en tur til Kursunlu National Park, som ligger små 30 minutters kørsel fra Belek. Her kan du opleve et 71 meter højt vandfald og flere mindre vandfald. Via små gangbroer bliver du ført rundt i hele parken og glem ikke at kigge ned, da du i det krystalklare vand kan nyde synet af de mange fisk, der svømmer rundt.

Belek henvender sig med sine mange luksuriøse golfhoteller til golf-entusiaster samt gedigne livsnydere. Servicen er verdensklasse, og en ferie her vil næsten med sikkerhed give fred og harmoni til sjælen. De smukke omgivelser og mange muligheder for dage ved stranden eller historiske udflugter er videre med til at gøre Belek til en attraktiv feriedestination.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.