Skip to content

KLASSISK VINTERDESTINATION

Gran Canaria tilbyder et dejligt varmt klima i vintermånederne og skønne ferieoplevelser for hele familien.

Gran Canaria er den mest populære af De Kanariske Øer – ikke mindst for danskerne, der især i vintermånederne nyder den næsten altid strålende sol og dejlige varme temperaturer.

Den smukke ø, der ligger kun få hundrede kilometer fra Afrikas kyst, byder på over 3 millioner turister hvert år, hvor de fleste rejser til den sydlige eller østlige del af øen, hvor solen skinner næsten hele tiden, og regn er en sjældenhed. Her finder du en række dejlige badebyer og smukke strande.

Der er mange gode strande, der findes på Gran Canaria, blandt andet ved Maspalomas, men også Playa del Inglés og Punta de Meloneras er værd at nævne. Maspalomas er kendt for sine unikke klitter – et imponerende Sahara lige ved siden af ​​det varme blå hav, som også byder på spændende dybhavsfiskeri.

Sydens største strand er også kendt for sit gamle fyr, der har været til stede siden øen bød de første turister velkommen, og hele området blev omdannet til et populært feriested. 

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Gran Canaria
Apollo Rejser
M T O T F L S
Vinter
TUI
M T O T F L S
Vinter
Bravo Tours
M T O T F L S
Vinter
Sun Tours
M T O T F L S
Vinter
Nilles Rejser
M T O T F L S
Vinter

Tropiske Gran Canaria

Strandområderne ved Playa de Inglés og Punta de Meloneras hænger helt sammen, så man kan vandre fra den ene til den anden. Foruden de oplagte muligheder for solbadning - blandt andet ved tillagte isolerede områder - er der også to nudistområder. Grundet de gode bølge, holder der også mange surfere til, som giver et mix af vandrere, nudister og surfere, der frit florerer på de tre strandområder. 

Gran Canaria har også en frodig, grøn side. Tag på opdagelse midt på øen, hvor du i bjergene kan vandre i stilhed i smukke dale. Trods det faktum, at Gran Canaria er lille, har den en usædvanlig rig naturarv. Det unikke ved dets økosystemer, dens flora og fauna - herunder arter, der kun findes her - og dets geologi har fået de offentlige institutioner på De Kanariske Øer, Spanien og andre internationale institutioner til at sikre bevarelsen af ​​øens naturskatte.

Køb toldfrit i Las Palmas

Storbyen Las Palmas har det helt store udbud af toldfrie varer, for De Kanariske Øer er toldfrit område. Det er desuden en hyggelig storby, hvor du finder alle de gængse mærkevarebutikker og mange hyggelige cafeer.

Glem ikke en slentretur i den gamle spændende bydel Vegueta, hvor det gamle rådhus præsenterer sig rigtig flot.

Lej bil til ferien
Med en lejebil får du mulighed for at få flere oplevelser på ferien, når du kan komme længere væk. Få de bedste og bedste tilbud på en lejebil lige her.

Find lejebil

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.