Skip to content

KONGEN AF KANARIEØERNE

Tenerife er solrig og knastør i syd og frodig i nord med grønne skove, blomstrende dale og talrige bananplantager. Øens nordkyst kendetegnes ved de frodige bjergkamme samt de lavt hængende skyer.

På Tenerife finder du også vulkanen Teide, som med den sneklædte top og sine 3.718 meter er Spaniens højeste bjerg og Tenerifes største attraktion. Den enestående lavaørken, der omgiver vulkanen, er en stor oplevelse for store som små.

Hovedstaden Santa Cruz er fyldt med liv, og her findes noget for enhver smag. Kulturelle bygninger, parlamentet eller shopping på Plaza de España eller Plaza de la Candelaria, hvor du finder flere af de berømte internationale mærker. For at få alle seværdighederne med, kan du hoppe af og på de åbne busser, som kører forbi alt hvad der er værd at se.

Find rejse til Tenerife

Praktisk information

Find flyafgange til Tenerife her:

Spies Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Apollo Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S

Du kan nemt og uden besvær komme rundt med bus overalt på øen, enten med bus, lejet bil eller cykel.

Rejs til Tenerife

Spies Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Apollo Rejser
Charter
Afrejsedage:
M T O T F L S
Lignende destinationer
Vigtig information vedr. COVID-19:

Se gældende rejsevejledninger      –      Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i alle lufthavne i EU      –      Rejser du til/fra København eller Bornholm, er der ikke krav om test og isolation      –      Se køtider for testcenter på Falck.dk