DET RØDE HAVS FERIEPERLE

Rejs til Hurghada i Egypten fra Aalborg Lufthavn. Hurghada er oprindeligt et lille fiskerleje ved Rødehavet, der i de senere år er vokset til én af Egyptens mest populære feriebyer. 

Selvom Hurghada har vokset sig stor, så har Hurghada stadig meget charme og lokal kultur, der blandt andet kan opleves i El Dahar. I El Dahar kan du bl.a. opleve den store bazar og besøge et væld af forskellige små, lokale butikker og besøge lokale restauranter, der blandt andet severer egyptiske delikatesser.

I Hurghada kan du kombinere en afslappende badeferie ved Rødehavet med en smagsprøve på Egyptens fantastiske fortid, med henholdsvis pyramiderne og faraoernes skatte, templer og kongegrave. Det Røde Hav er samtidig et udsøgt sted at snorkle, så husk at tage både snorkel- og dykkermaske med i kufferten, hvis du vil nyde godt af dette. Snorkling bliver ikke meget bedre end her blandt de smukke koraller i det lune vand. 

Sydpå langs den nærmest uendelige sandstrand ligger hotellerne på række i palmefyldte haver, og her finder man også restauranter, strandpromenader og forlystelsesliv ved en hyggelig lystbådehavn. Endnu længere sydpå ligger det nye Hurghada med moderne resorthoteller og livlige byområder ved to shoppingcentre.

Links:

Planlæg rejse
Rejs til Hurghada
Bravo Tours
11.10.201903.04.2020
M T O T F L S
Vinter
Apollo Rejser
11.10.201903.04.2020
M T O T F L S
Vinter

Meget at opleve

Rødehavets koralrev med en vrimmel af farvestrålende fisk er kendt som ét af verdens bedste steder for dykning og snorkling. Der er dykkerskoler, men man kan også nøjes med at snorkle fra en udflugtsbåd. Vandet er næsten lige så varmt som luften, 25-26 gr. Derfor skal det anbefales at opleve denne unikke og fantastiske undervandsverden omkring Hurghada.

Hvis du foretrækker at forblive over vandet, så byder Hurghada også på rigtig mange spændende bådture, hvor du kan opleve både delfiner, havskildpadder eller søge mod land ved at sejle ud til andre omkringliggende strande.

Den ene strand er mindst ligeså skøn som den anden, og for det meste også børnevenlige. Badeferien kan også kombineres med diverse vandsportsaktiviteter, hvis man er til det lidt vildere.

Ørkensafari og kongernes gravplads

Desuden byder Hurghada på ørkensafari på kamelryg eller ATV, som giver en unik mulighed for at udforske ørkenen. Turene er selvfølgelig guidede og Beduinerne står for det meste for dette, som også serverer et godt måltid mad efter en lang dag på safari.

I Hurghada arrangeres der også udflugter til Luxor, der også er kendt som oldtidens hovedstad. I Luxor ligger blandt andet det imponerende sted, Kongernes Dal. Det er her, de gamle konger og dronninger ligger begravet, og den dag i dag findes der stadig imponerende gravdale, du også vil opleve på udflugten. I Kongernes Dal bliver du ført ind i et univers af ældgamle, egyptiske historier, der beretter om konger og dronninger, og hvordan livet var i det gamle Egypten. 

Luxor er ligeledes kendt som et yderst frodigt og grønt område, der ligger tæt op ad Nilens breder. I byen finder du også et smukt Papyrus værksted, hvor du på imponerende vis får vist, hvordan Papyrus bliver skabt. Her har du også mulighed for at købe flotte værker med hjem. 

Hurghada kan også kombineres med Cairo, pyramiderne og skatten fra Tut Ankh Amons grav – samt krydstogt på Nilen og i Rødehavet. Du kan både se oplevelserne på egen hånd eller booke en bustur, hvor der er en guide med rundt ved de forskellige seværdigheder. 

Hurghada er alle tiders feriemål for familien, parret eller vennerne, som har et kæmpe ønske om at opleve Egyptens unikke og overdådige landskab og kultur. Byen byder på spændende egyptisk kultur og gode shoppingmuligheder. Samtidig er der rig mulighed for at udforske det smukke koralrev og det imponerende Røde Hav.

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS