LONDON CALLING

London har det hele; storbyatmosfære, teater, fodbold, musicals, loppemarkeder, enestående museer, afternoon tea – og mad fra hele verden på nogle af de bedste restauranter.

London er en af verdens mest besøgte metropoler, og med de uendelige muligheder for at opleve kulturelle og historiske seværdigheder, efterfulgt af en varm kop the eller en iskold fadøl på et af de lokale spisesteder, så forstår man det jo godt.

Mængden af seværdigheder er overvældende i London, og der er noget for enhver smag. Du kan slentre gennem de charmerende shoppinggader som Bond Street, Oxford Street og Kensington High Street – og fortsætte til Notting Hills farverige rækkehuse, små gadeforretninger og hyggelige caféer. London Bridge, Trafalgar Square, Westminister, Old Bailey og St. Paul's er alle monumentale oplevelser, som pryder byrummet, og de kan opleves på mange måder. F. eks. til fods eller med en af de mange sightseeing-busser.

Du kan også opleve Europas største by fra oven ved at tage en tur med London Eye, hvilket er en helt unik oplevelse. Er du mere til kulinariske smagsoplevelser er byen også berømt for sine fantastiske gadekøkkener og restauranter samt deres madmarkeder, hvor det er muligt at anskaffe sig friske krydderier, nyplukkede blomster og smagfulde råvarer.

Links:

%bannertext%

Her på siden har vi samlet en guide med tips og tricks til, hvad du skal se og opleve i London – uanset om det er med familien, vennerne eller veninderne. Book din rejse fra Aalborg Lufthavn!

Flyv direkte til London

Planlæg rejse

London downtown

Når du er i London er det et must at besøge Oxford Street, som er det centrale strøg, hvor samtlige butikker, du kunne drømme om, er placeret. Her kan du både købe street fashion og high street modetøj, alverdens elektronik og film eller måske nyde en lækker middag på en af de mange restauranter og cafeer, som også gemmer sig på hjørnerne og i sidegaderne. I november og december er gaden lyst op af den mest vidunderlige julepynt, som også pryder resten af byen. Tusindevis af lys er hængt op over gadehøjde og danner juleikoner som gaver, rensdyr, snefnug og meget mere.

Også byens spisesteder leverer en utrolig dynamik til bylivet ved at skabe nye interessante og kulinariske oplevelser, som serveres i fantastiske stilfulde omgivelser. Blandt andet har Jamie Oliver forskellige popup-restauranter rundt om i byen, hvor du kan spise utrolig velsmagende mad, mens du nyder udsigten til bylivet. 

London er også kendt for sine musicals. Sceneshowet, sangtalenterne og de utrolige kostumer er helt specielle, hvilket gør det til en endnu større oplevelse at se nogle af de største talenter i verden fremføre ørehængende sange og udføre ekstraordinære stunts på scenen. Af nogle af de mest populære opsætninger kan Les Miserables og The Lion King nævnes. Forestillingerne er både for voksne og børn, så det er bare med at tage plads i et af byens mange teatre og lade det eventyrlige univers komme til live. 

Det skal du opleve i London

Hvad skal du opleve i London? To-do-listen over
seværdigheder og unikke London-oplevelser er
endeløs.

Året rundt er der altid masser at opleve i
London – uanset om det er første gang, du besøger
den britiske hovedstad, eller har været der mange
gange før. Måske du mangler at krydse disse fem af 
på listen?

Det aktuelle vejr i London

%weatherwidget:london%
Kilde forecast7.com

%pointofinterest%

Buckingham Palace

Det pompøse Buckingham Palace for enden af The Mall er den britiske monarks officielle residens. Året rundt kan du hver formiddag opleve vagskiftet foran slottet, men kom i god tid – det er en stor turistattraktion. Besøger du London i sommermånederne, har du en unik mulighed for at komme ind og se slottet; de kongelige repræsentationslokaler med deres storslåede udsmykning og den imponerende slotshave.

Westminster, London
SW1A 1AA

Læs mere om Buckingham Palace

 

 

%pointofinterest%

Bentley's Oyster Bar & Grill

I Swallow Street -  en stille sidegade til den travle Regent Street - finder du Bentley's Oyster Bar & Grill. Den har ligget på adressen siden 1916 og er i dag en af de sidste restauranter i den populære østers gade. Ud over et østerskort, der kan imponere selv den mest inkarnerede østers-spiser, serverer de høflige hvid-jakkede tjenere også en gedigen omgang Fish and Chips. Det traditionelle avispapir er dog skiftet ud med en flot hvid tallerken.

11-15 Swallow Street,
London W1B 4DG

Læs mere om Bentley's Oyster Bar & Grill

 

 

%pointofinterest%

The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London - Making Harry Potter er en unik familieattraktion, der byder på top-underholdning for både store og små. Kom med helt ind i Harry Potter-universet og oplev magien bag de succesrige film. For alle Harry Potter-fans er dette et London-must.

Studio Tour Dr,
Leavesden WD25 7LR

Læs mere om Studio Tour London

%pointofinterest%

London Eye

London Eye er på kort tid blevet et varetegn for London – og en fast del af Londons skyline. Placeret ved Themsen – over for Palace of Westminster – finder du dette imponerende pariserhjul. Det er 135 meter højt og har 32 aflukkede kabiner, der giver dig, det bedste view ud over London. 

11-15 Swallow Street,
London W1B 4DG

Læs mere om London Eye

%pointofinterest%

Fortnum & Mason

”Fortnum's" – som englænderne ofte kalder ”Fortnum & Mason” – er et sandt mekka af de fineste britiske marmelader, the fra Østen og søde sager. Så hvis du interesserer dig for mad, skal du skrive adressen Piccadilly 181 på din liste. Beliggende på den pulserende Piccadilly – lige over for Burlington Arcade, tæt  på The Ritz London og med Buckingham Palace i baghaven – har stormagasinet solgt det absolut bedste britiske håndværk siden 1707. 

181 Piccadilly,
London, W1A 1ER

Læs mere om Fortnum & Mason

Du kan flyve direkte til 
London fra Aalborg Lufthavn

%price%

 

Mulighedernes by

Nogle af de bedste og mest intense fodboldoplevelser i verden foregår uge efter uge i Premier League i England. På de mange stadioner rundt om i England udspiller der sig dramatiske opgør mellem ærkerivaler og verdens førende fodboldspillere. Så er du vild med fodbold, og vil du gerne opleve den helt utrolige hengivenhed til sporten på nært hold, kan det klart anbefales at købe billetter til en af de mange kampe. Et tip er at være ude i god tid og købe billetter gennem klubbernes officielle hjemmesider, da billetterne ofte bliver udsolgt til de mest populære kampe.

I den anden boldgade finder du det verdensberømte Portobello Road Market ved Notting Hill Gate hver weekend. Markedet er et af verdens største antikmarkeder med over 1.000 sælgere, hvor besøgende kan købe antikviteter og samlerobjekter fra forskellige tider. Her kan du finde unikke genstande til både dig selv og dem du har kært.

Du kan også opleve millionbyen fra Themsen. Udflugtsbådene tager dig helt ud til den lille hyggelige landsby Greenwich, som ligger syd for centrum, hvorfra du har mulighed for at bevæge dig mellem to tidszoner. Denne del af byen er mere rolig, især om aftenen, hvor du kan nyde en lækker middag langs vandet i de sene eftermiddags- og aftentimer.

%pointofinterest%

Fantastiske London

Der er altid en grund til at besøge en af Europas mest populære byer. London har alt, hvad hjertet begærer for både par, familier og venner.

Læs artikel

 

%pointofinterest%

London - et fodboldmekka

Læs om den autentiske fodboldstemning på en skøn storbyferie i en af Europas mest fantastiske byer, hvor en ale altid er kold og inden for rækkevidde. 

Læs artikel

%pointofinterest%

Børnevenlige London

London har det hele – og mere til. Der er masser af gode muligheder, når børnene er med på ferie i en af Europas mest spændende storbyer.

Læs artikel

Det får du for pengene

Tjek altid valutakursen, inden du sætter kursen mod London - så ved du, hvor meget du får for pengene.
_____________________________________

I dag er 1 britisk pund
%exchangerate:GBP% danske kroner værd

Kilde European Central Bank

%ticketwidget%

OVERNAT FÅ METER FRA TERMINALEN
Aalborg Airport Hotel er placeret med få meter til Aalborg Lufthavn og receptionen har åbent 24 timer i døgnet.

AALBORG AIRPORT HOTEL

OBS: Når du rejser gennem Aalborg Lufthavn, skal du som passager være opmærksom på en række retningslinjer, der er udstedt af Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) og dermed gældende i alle europæiske lufthavne. Det er derfor disse retningslinjer du til enhver tid skal følge, når du befinder dig i Aalborg Lufthavn. Det er vigtigt, at du kender retningslinjerne her før din rejse gennem lufthavnen. For rejsevejledninger til de enkelte destinationer henviser vi til Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tid Til Flyselskab Gate Status SMS

Tid Fra Flyselskab Ankomsthal Status SMS