Direkte til Gazipasa fra Aalborg

10. september 2019

Fra sommeren 2020 kan du flyve direkte med Detur til Gazipasa Lufthavn, hvorfra du hurtigt er fremme ved sol, strand og feriehygge i Alanya.

Læs nyheden

Nyt fugleradar-system i Aalborg Lufthavn

9. september 2019

Aalborg Lufthavn har installeret et nyt fugleradar-system til overvågning af fugleaktiviteten over lufthavnen, og som den eneste lufthavn i verden gør Aalborg Lufthavn også systemet fuldt tilgængeligt for piloter og Air Transport Wing Aalborgs mågejægertjeneste.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn klar til sensommeren

2. september 2019

Sensommeren har meldt sin ankomst. Årets sidste sommermåned bød på stærke SAS-nyheder – med en ny skirute til Scandinavian Mountains Airport og flere ugentlige afgange til Oslo.

Læs nyheden

SAS øger antallet af direkte afgange mellem Aalborg og Oslo

23. august 2019

Fra den 27. oktober vil der være ni ugentlige afgange direkte mellem Aalborg og Oslo – med morgen- og eftermiddagsafgange fra Aalborg og eftermiddags- og aftenafgange fra Oslo.

Læs nyheden

SAS åbner direkte skirute til Sälen-Trysil

12. august 2019

I vinterperioden 2019-2020 flyver SAS direkte fra Aalborg til den nye lufthavn, Scandinavian Mountains Airport, ved de populære skiområder Sälen og Trysil.

Læs nyheden

Fyldte sommerfly fra Aalborg Lufthavn

1. august 2019

I juli 2019 lettede langt størstedelen af charterflyene fra Aalborg Lufthavn fyldte med passagerer. Dog var der færre afgange end i juli 2018, og derfor kunne passagertallene ikke nå sidste års juli-rekord.

Læs nyheden

Fart på salget af sommerrejser

12. juli 2019

SunCharter mærker effekten af den ustadige danske sommer med flere udsolgte afgange fra Aalborg Lufthavn.

Læs nyheden

Sommertrafikken i fuld gang i Aalborg Lufthavn

1. juli 2019

Skolernes sommerferie er startet, og tusindvis af familier rejser på sommerferie i både ind- og udland. I Aalborg Lufthavn er sommertrafikken også godt i gang – næsten 140.000 passagerer rejste igennem lufthavnen i juni.

Læs nyheden

Ruteåbning af Aalborg-Dublin

25. juni 2019

I dag lettede Great Dane Airlines' fly med kurs mod Dublin, og det blev fejret i gaten samt med en traditionel vanddåb inden take off.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn klar til sommer-rykind

3. juni 2019

I Aalborg Lufthavn kunne maj 2019 ikke leve op til sidste års maj-rekord, hvilket fortsat skyldes et lavere rejseudbud til udlandet. Således var der i årets sidste forårsmåned en passagertilbagegang på 10,1 procent i forhold til maj 2018.

Læs nyheden