Skip to content

300 mennesker til Spies arrangement i Aalborg Lufthavn

31. maj 2012

I Aalborg Lufthavn havde Spies inviteret 300 af deres stamkunder til en hyggelig aften i Aalborg Lufthavn onsdag d. 30-5-2012. En aften der bød på lidt af hvert for de mange deltagende.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn først med LED lys

18. maj 2012

Aalborg Lufthavn bliver den første lufthavn i Danmark, der installerer LED centerlinie og touch-down lys på landingsbane.

Læs nyheden

Bravo Tours indtog Aalborg Lufthavn

15. maj 2012

Tirsdag d. 15. maj afholdte Bravo Tours pressemøde i Aalborg Lufthavn. Her blev der præsenteret nyheder for vinter 2012/2013 og for sommeren 2013. Dette indeholdt bl.a. en nyhed om en ny destination fra Aalborg Lufthavn, Sharm El-Sheikh i Egypten. Dertil vil Bravo Tours sende deres gæster til Gran Canaria fra Aalborg Lufthavn, hvilken de betragter som toppen af destinationer i Europa - de har fantastiske badestrande og et dejligt vejr om vinteren.

Læs nyheden

Aalborg Lufthavn indvier ny servicehal

11. maj 2012

Passagerfremgangen i Aalborg Lufthavn betyder også fremgang for biludlejningsfirmaerne. Derfor indvier Aalborg Lufthavn den 15. maj et helt nyt og topmoderne servicecenter.

Læs nyheden

Officiel åbning af Berlinruten

10. maj 2012

Norwegian åbnede på fineste vis officielt onsdag d. 9. maj. Her blev der budt på currywurst, fadøl, konkurrencer og ikke mindst god musik fra det danske band Nordstrøm, der meget passende sluttede af med deres store hit ”Berlin”.

Læs nyheden

British Airways starter rute til Oslo mandag morgen

4. maj 2012

Oven på Cimber Sterlings konkurs, er det glædeligt, at British Airways går ind på ruten til Oslo.

Læs nyheden

Cimber Sterling, sådan er du stillet som rejsende

3. maj 2012

Har du bestilt flybillet hos Cimber Sterling, kan du i politikken læse, hvordan du er stillet.

Læs nyheden

Svag tilbagegang i april

1. maj 2012

Aalborg Lufthavn har i april oplevet en svag tilbagegang på alle tre trafikgrupper, én af de væsentligste forklaringer er, at den direkte rute mellem London og Aalborg først er vendt tilbage den 29. april i år.

Læs nyheden

Vigtig information vedr. COVID-19:

Se gældende rejsevejledninger      –      Mundbind/visir er fortsat obligatorisk i alle lufthavne i EU      –      Rejser du til/fra København eller Bornholm, er der ikke krav om test og isolation      –      Læs om testcentre i lufthavnen på Falck.dk og PentaBase.com